0 oy
393 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (157 puan) tarafından
Bebeğim 8 aylık olacak emerek uyuma alışkanlığımız var bu alışkanlık yüzünden hrm geceleri çok sık uyanıyor hemde bir yere gittiğimizde yatıp enmeden kesinlikle pes edip uyumuyor ne yapmam lazım bazen görüyorum uyku eğitimi alıyorlar ama fiyatları bana çok yüksek geldiği için emin olamıyorum kendim uğraşıyorum ama yok pes etmiyor beni pes ettiriyor 

4 Cevaplar

0 oy
(1,348 puan) tarafından
Yalancı meme deneyin belki kabul eder
(157 puan) tarafından
Maalesef o kadar çok denedim ki kabul etmedi
-Reklam-
0 oy
(226 puan) tarafından

Bence; sırf memeyi bıraktırmak için o kadar miktarlar verip uyku eğitimi almaya hiç gerek yok. İleriki zamanlarda vicdan azabı çekmek istemiyorsanız Bırakın emerek uyusun. Bu, bir bebegin en doğal hakkı.  Bundan daha doğal ne olabilir ki? 


Gece sık uyanmasını azaltmak için de başka yöntemler araştırabilirsiniz...
0 oy
(1,627 puan) tarafından

Yatır kaldır yöntemi var onu araştır. Bebeğin yaşından küçük olduğu için çok da zor olmaz. Ama yaşından önce başlaman lazım bu yönteme.

Benimki mesela yaşından sonra hastalıklar falan oldu o zaman alıştı. Şu an benim için çok çok zor. 22 aylık:dizzy:

0 oy
(367 puan) tarafından
Eğitim tek yolu üstelik yorumlara bakıyorum da vicdan azabı falan yazilmjs yahu çocuğa memeyi biraktirmiyoruz ki sadece uykuya dalacaginda meme vermiyoruz ne kadar at gözlüklü insanlar var ..neyse canım önce ayına göre uyku düzeni kurmalisin sonra karartma perdesi ile odasini Los bir ortama cevirmelisin sonra uyumadan önce uyku rutini yapmalısın perde kapatma uyku tulumu giydirme gibi uyku odasında kesinlikle emzirmiyoruz uykudan yarım saat önce oyun odasında veya salonda emzirebilir sin sonrasında rutinlerden sonra yatağa koyup yatır kaldır yapıyoruz seviyoruz okşuyoruz sonunda bı bakmışsın uyumuş pes etme yapabilirsin desteksiz uykuya geçtiğinde hem uyku saatleri uzayacak hemde uyanınca kendi uykuya dalabilecek ve sende uyuyan mutlu dinç bı anne olacaksın bebeğini sabahları kendin uyandıracak sin :))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 443 göst.
0 oy
1 cevap 374 göst.
7 Haziran 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nuruş (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,121 göst.
0 oy
8 cevap 437 göst.
...