0 oy
189 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (8 puan) tarafından
Kızlar 6.ay atağı dedikleri bu mu, tükendim artık. Gece gündüz kucağımda indirdiğim an kıyamet kopuyor resmen. Bir bebek nasıl bu kadar ağlayabilir gerçekten aklım almıyor. Çok mızmız. Gece uykuları her saat ağlayarak uyanıyor. 

Bu atak ne kadar sürüyor yaşayan var mı, düzelir mi ataktan sonra 
Bebek Ayı 25+0 6 aylık

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay herşeyin atağı mı var ya bu ne böyle biz 45 günlüğüz gece 3 ten beri uyumamış ağlıyor yemin ederim hala sallıyorum durduğum anında kavga kıyamet. Bizim yolumuz çok uzun sanırm :( Allah sizede sabır güç versin 
(3,832 puan) tarafından
Ayy allah yardimciniz olsun, her bebek bir degil belki sizinkini cok etkilemez, ama kendinizi hazirlayin kabullenin ,4.ay atagi zor, bu zorlugu kabullenirseniz surec daha kolay gecer :)
tarafından
Neler oluyor 4te biraz bilgilendşrşr misnz lütfen
(3,832 puan) tarafından
İlk 3 ay kendileri anne karninda hisseddiyolarmis ve 4.ay dunyaya geldiklerini anlayip panik oluyolarmis, ayrica ben kundan yapmistim 3.5 ay elleri acincada cok sorun yasadik uykualarinda, herseye isyani vardi surekli miz miz kucakta, herseye ilgisi meraki vardi,zaten uykulari duzgun degildi, gece gunduz uyumamamya basladim saat basi yarim saat 15 dk da bir uyandi geceleri, gunduzleri 30 dk en fazla,geciyo ama gecmeyecekmis gibi geliyo 7 aylik olduk :)
(8 puan) tarafından
Vallahi çok zor yaa 4 te de çok zor atlattık şimdide 6 başladı üstüne diş bide
-Reklam-
0 oy
(25 puan) tarafından
6 aylıkken uzak yakın algıları oturmaya başlıyormuş bebeklerin o yüzden de yanından kalktığınız gibi yaygara koparması normal yaniii. Sabredin. ben üüt yaparken yanımda mutfakta yemek yaparken yanımda hep yanımda tutuyordum çok zor Allah yardım etsnin ama geçecek. Siz alıp dışarı çıkın hava aldırın iyi gelir 
(8 puan) tarafından
Ayy inşallah geçer artık çok yoruldum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 280 göst.
0 oy
8 cevap 488 göst.
23 Temmuz 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde İncikuşum (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 210 göst.
13 Aralık 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Rabiadevran (230 puan) tarafından soruldu
...