0 oy
434 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (5 puan) tarafından
Bebegim sadece mama aliyor ve 4. Aya girdik ek gidaya baslamali miyim? Meyve püresi tarifi sebze corbalari vb. Yardimci olur musunuz ?..
Bebek Ayı 4

6 Cevaplar

0 oy
(4,078 puan) tarafından
Mama alan nebisker 5de baslar diye biliyorum.
-Reklam-
0 oy
(469 puan) tarafından
Aceleniz ne?
0 oy
(3,765 puan) tarafından
Daha cok erken, ilk 6 ay anne sutu veya formul mama, neden bu acele
0 oy
(82 puan) tarafından
Benim kızımda 4 buçuk aylik doymuyor mamaya cicibebe koyuyorum 2 adet.. yogurt ve meyve püresi cok az az tadımlık hiç bisey olmaz ver eger mamaya cicibebe katarsak daha tok tutuyor uzun uyuyor doydugundan bir müddet sonra mama doyurucu olmuyor
(82 puan) tarafından
Birkere senden öğrenecek degiliz anneligi herkes ne verirse verir bu bir kimsenin anneligini sorgulamaya hakkiniz yok ...watsapp gurubuna gelince gelirsen davet ettik biseyler ogrenirsin gelmezsen kimsenin burda yazdigina takilmayacan bebegim .ergen misin nesin kide gurubu sorguluyon
(82 puan) tarafından
Her kategoride sen varsin be merve biraz bebeğinle ilgilen ya watsapp gurubu sanami batti
(8,941 puan) tarafından
Terbiyenizi takinin. Anneligi bende öğrenecek degilsiniz evet ama eger yanlis bilgi paylasip insanlari yanlis yonlendirirseniz burada herkes mudahale edebilir. Emin olun bir seyler ogrenmek isteyecegim son kisi siz olursunuz. Herkes cok normal olarak bebek bakimi hakkinda bilmediklerini ogrenme ihtiyaci duymus ki buraya kayit olmus. Kimin neye cevap yazdigi sizi hic ilgilendirmez. Ben bebegimle cok iyi ilgileniyorum, hic merak etmeyin. Üsluptan kimin ergen gibi davrandigi acik ve net belli. Bir soru acin bakalim '4,5 aylik bebege cici bebe veriyorum, normal mi' diye. O zaman kimin bir seyler ogrenme ihtiyaci oldugunu cok iyi anlarsiniz.
(82 puan) tarafından
Benim soru açmama gerek yokki ben veriyorum herkes ne verirse verir 4 aylik vermek istiyormuş neden mudahele yanlış veriyonuz peki emin olun yanlış bilindirme amaçlı yazmam kiiiiiiii  4 ay vermek istemesi sizin karariniz degil kendi postun sahibinin karari  ..
(8,941 puan) tarafından
Postun sahibi karar vermemis, dogru olan hangisi onu danisiyor. Siz yanlis yonlendiriyorsunuz. Kimse sizin bebeginizin kotulugunu dusundugunden verilmemeli demiyor. Aksine zarar gormesin diye bu yaptiginizin yanlis oldugunu ve baska bir anneye de bunu onermenizin dogru olmadigini soyluyoruz.
0 oy
(8,941 puan) tarafından
Bebeginizde kilo kaybi, mama reddi yoksa gerek yok.
0 oy
(762 puan) tarafından
Ben de doktora sordum, eğer bebekte kilo kaybı, gelişim geriliği yoksa gerek yok, 5.ayda tadımlara başlanır dedi. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 559 göst.
12 Şubat 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Arifferman (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
7 cevap 324 göst.
28 Şubat 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Sunayayay (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 1,248 göst.
20 Haziran 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
...