0 oy
840 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (53 puan) tarafından

Ben çok kötü bir anneyim. Ben nasıl bakacam bu çocuğa zaten loğusa depresyonu yaşıyorum . Akşm bebek mememden süt gelmediği için çığlık çığlığa ağlıyordu eşime mama yaparmısın dedim öncesindede bebeğin su ısıttığım cezvesi hazır su olmasına rağmen kireç tutmuştu içine limon tuzu koyup kaynatmıştım eşimde unutmuş o suyla mama yapmış bebeğe biberonu verir vermez cop cop diye çekti sonra birden çığlık çığlığa geri attı biberonu o sıra ikinizde bilmiyoruz bebek öksürmeye başladı nefessiz kaldı resmen hemen doktora götürdük röntgen falan cekildi kustu beyaz peynir gibi mukuslu baya kustu. Biz hala anlamadık ama sonra ben emzirme odasında emzirdim süt gelmedi yine cığlık cığlığa ağladı eve geldik eşim mama yaparken farkettik beynim döndü ağla ağla doktoru aradıj birşey olnaz dedi birtane. Reflü ilacı alın verin dedi verdik simdi mama yedi uyudu ama ben kesinlikle uyumam bakarım ona çok korkuyorum daha 36 günlük. Başıba böyle birşey gelen var mı diye sormayacağım. Çok aptalım. Sadece yazmak istedim.

7 Cevaplar

0 oy
(1,488 puan) tarafından
Post yukarı çıksın 
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,072 puan) tarafından
Üzüldüm canım isteyerek olmamis sonucta bundan sonra daha dikkatli olun ben her mama yaptığımda tadina bakarim sicakligina bakmak icin elime damlatirim elimdeki damlanin tadina bakarim.
0 oy
(6 puan) tarafından
ahhh kıyamam ya üzülme ya valla bende ara ara hep kötü bir anne olduğunu düşünüyorum Geçenlerde bebeğim 11 aylık deterjan dolabını açmıştı ve parlatıcı hepsini üstüne dökmüştü pişmiş mi değişmemiş miydi de bilmiyorum ama ağzından kokuyordu içemeyeceğini düşündüm sonra ağzını yıkadım kokladım koku yoktu hastaneye götürme gereği duymadık eşimle gerçekten çocuk bakmak hiç demek çok Peki bu devirde Bence daha da zor Allah bütün annelerin yardımcısı olsun
0 oy
Profil image (1,229 puan) tarafından
Geçmiş olsun .Başıma gelmedi.Ama bence kusunca hepsini çıkarmıştır o yüzden bişey olmaz 
0 oy
(1,910 puan) tarafından
Cnm sen çok iyi bir annesin bak hemen dr goturmusun bebeği eğer kötü bi anne olsaydın götürmesin mama hazırlarken  suyuna mamasina dikkat et erkekler pek anlamıyor  mesela hayal et esin hangi suyu kullanım dedi sen de dezgahin üstündeki dedin bi yerde senin mama için hazirlDogin şu var  bide sülalede ki şu gider sulahidekini alır mama yapar anladın mi cnm  mama için sen yapma bak  Allah yardım ediyor inan öyle bi sırada veriyor ki 
0 oy
(16 puan) tarafından
Bakın mutlaka bebeğe kendi sütünüz hariç vereceğiniz herşeyi bileğinize damlatıp tadın. Aynı durumu ben de kendi evimde değil ama başka bir evde yaşadım, issiticiya kireç gitsin diye koymuşlar, ama bileğime damlatıp icirdigim için, tat acı gelince döktüm mamayı sorunca da ayyy unutmuşuz falan dediler. Böyle şeyler olur insanlık hali, en fazla kusar, Allah aşkına ne içiyor zaten ama bundan sonrası için mutlaka önce siz tadın sonra bebisi besleyin. Ne olursa olsun.
0 oy
(18 puan) tarafından
Uzulme canim sonucta istemeyerek olmus kusmasi da cok iyi sindirmeden hemen cikartmis bak doktorda birsey gormemis olsa soylerdi bundan sonra eminim daha dikkatli olursun . Boyle bisey gelmese de basimiza hepimiz insaniz baska turlu seyler de olabilir allah daha betirinden korusun yavrularimizi . 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 271 göst.
19 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Bebek le (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 2,091 göst.
14 Haziran 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ömerim01 (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 719 göst.
2 Ağustos 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nihatalp (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 419 göst.
...