0 oy
419 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar gaz problemi için anason yağını önerdiler bana , kutunun üstünde bir fincan suya 5 damla damlatın yazıyordu sadece. Bebeğe nasıl içireceğimiz yazmıyordu, bende herhalde bebegin içmesi gerekiyor sandım , biberona koyup  28 günlük bebeğime içirdim, hemen kustu. internetten araştırdım anason yağını bebeğin midesine masaj yaparak sürmek gerekiyormuş, kullanımı hakkında bilgisi olan var mı?
Bebek Ayı 28 günlük

11 Cevaplar

+2 oy
(894 puan) tarafından
Yazık  günah niye Bi doktordan yardım almıyorsunuz yapmayın Yazık su bile verlmyor 
(2 puan) tarafından
Haklısınız bilemedim. Gaz için iyidir deyince heralde içirebiliz sandım .
-Reklam-
+2 oy
(8,974 puan) tarafından
Anason bebeginiz icin tehlikeli olabilir. Bence bir acile gidin. Bebeginize de su dahil doktorun onermedigi hicbir sey icirmeyin.
0 oy
(680 puan) tarafından
Neden neden neden bir doktora gitmediniz el kadar bebek henüz ben sizin yerinizde olsam hemen giderim. Anason oldukça tehlikeli bir madde. Onu bebeğe içirmek oldukça tehlikeli. Gazi olan bebeğin her türlü gazı oluyor sen su içsen bile en azından doktora git bir ilaç yazsın o hafifletir. 
0 oy
(718 puan) tarafından
Yani ne yazsam bilemedim ama en azından küçücük bebeğe vermeden önce keşke doktora danışsaydınız inşallah zarar vermemiştir.
0 oy
Profil image (718 puan) tarafından
Canim hemen doktora gotur ne olur ne olmaz.  Daha 1 aylik.:/ keske danisip uygulasaydın. Yada alirken sorsaydin. Neyse olan olmus arrik amaa hemen doktora gotur durma hic
(2 puan) tarafından
Aldığım yeri aradım şimdi doğruymuş bir çay kaşığı bebeğe içirecen dedi
(669 puan) tarafından
Aldığınız yer doktor mu? Bebeğinize birşey olsa, aldığınız yer sorumluluk alacak mı!? Yapmayın Allah aşkına yaa. Daha el kadar bebek. Gaz için yağ felan içirilmez. Gidin doktora gaz damlası yazdırın. O bebek şuan kimbilir o yağ yüzünden neler çekiyordur. Onun midesi anason yağını kaldırmaz.
Profil image (718 puan) tarafından
Canim 1 cay kaşığı demis ama sen biberona verdim 1 fincan suyu diyosun ve kac damla.   Ama ben yerinde olsam yine gotururdum doktora canim. Onu diyen belki çocuğunu buyuk sandi. Ya 1 aylik yavruya agir gelmezmi. Ilk 6 ay sadece anne sutu verin diyor doktorlar su bile vermeyin diyor. Bidaha daha dikkarli ol derim. Gaz icinde gaz ilacini duzenli hergun ayni saattr ver Allah in izni ile faydasını  gorursun.
0 oy
(1,041 puan) tarafından
İlk 6 ay yalnızca anne sütü veya formül mama. Su bile vermiyoruz unutmayın. Bunlar dışında doktorunuza danışarak gaz damlası ve doktorunuzun önerdiği vitaminler haricinde hiçbir şey kullanmamaniz gerek. 1 fincan su bebek için çok fazla. Su zehirlenmesi bile olabilir. Anason da oldukça tehlikeli. Lütfen bebeğinizi büyütürsen çevreden söylenilenleri, verilen tavsiyeleri dinlemeyin. Sadece doktorunuza danışın. Burayı kullanırken bebeğinize bir şey yedirip icirdikten sonra değil önce yazarsanız daha çok faydamız olabilir.
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Acile goturun ters bi etki yapar uyur uyanmaz anlayamazsiniz Allah korusun cok sukur kusmus
0 oy
(333 puan) tarafından
Anason bize bıle ağırkı vucıda surmek için bile kuxuk bi yerde test etmeden yapmayın ya. 
0 oy
(162 puan) tarafından
Anason yağını ilk defa duydum valla keske bir doktora soraydin canım olan olmus bi doktora götür yine tedbir olsun en azindan Allah korusun bisey olmasin 
0 oy
Profil image (1,345 puan) tarafından
Bitkisel şeyler ne olursa olsun bebeklere 2 yaşından önce verilmemeli. Hele ki böyle riskli bitkiler. Yan etkileri bilinmediği için çok kötü sonuçlar doğurabilir ihtimal. Aldığınız yer muhtemelen aktar falandır sürekli gereksiz şeyleri emziren anne ve bebeklere maalesef bilinçsiz öneriyorlar. Tenine sürmeniz bile deriden emiliyor. Lütfen sadece doktor desteği ile hareket edin. Bitkiler hiç masum değil. 
0 oy
(8 puan) tarafından
Sab simpleks gaz damlası var araştır yazık günah bebeğe hersey verilmez onun sindirim sistemi daha ne ki

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 933 göst.
30 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nhallllll (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 722 göst.
2 Ağustos 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nihatalp (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 842 göst.
24 Haziran 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Doragul (53 puan) tarafından soruldu
...