0 oy
189 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (453 puan) tarafından
Kızlar kızımın bogazı agrıor burun akıntısı da var sabah randevumuz var ama sımdı hafıfletıcek ne verebılırım uyuyamıyor elını agzına goturuyor acıyor dıyor ballı sut verdım şimdi ama aynı ne yapabılırım baska 

1 cevap

0 oy
(9,107 puan) tarafından
Benim de oğlum aynısı oldu. Ertesi gün babası ben ertesi gün abisi tüm aile hastayız. Acayip bir geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı boğaz ağrısı. Biz hastalanınca dedik bu çocuk iyi dayanmış.

Burnunu açtık sürekli izotonik ile.. Cold mix kullandık. Günlük banyo yaptırdık. Sürekli sıcak sıcak çorba falan yedirdim. Sürekli birşeyler yiyip boğazı temizlemek gerek.. Kendim gargara yaptım mesela evdekilerden çok daha çabuk iyileştim. 
(453 puan) tarafından
Çok gecmıs olsun şükür biz olmadık ama bogaz agrısı çok kotu kızım nasıl aglıyordu o aksam kıyamam elını agzına goturuyodu anne acıyo dıye ıcım gıttı şimdi 3 gun oldu doktor antıbıyotık verdı atesı yok ama hırıltısı var bırde terlıyor cok gece uykuda cok oksuruyor sızın oğlunuz nasıl oldu umarım daha iyidir gecmıstır ailecek insallah
(9,107 puan) tarafından
Biz hiç ilaç kullanmadik diyebilirim. En uzun eşimin sürdü boğaz ağrısı. Büyük oğlum ve ben bol bol diş fırçalayıp gargara yaptık. Sadece burun akıntısı ve balgam kaldı herkesde. O da muhtemelen 10 gün sürer. 17 aylık olanda hırıltı oluyor tabi o atamadığı için. Ona da evde sıcak buhar ve burun açma yapıyorum.

Geçmiş olsun sizede
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 165 göst.
0 oy
16 cevap 429 göst.
18 Mart 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde ozlm35 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 168 göst.
0 oy
8 cevap 588 göst.
...