0 oy
149 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (5 puan) tarafından
Hanımlar ek gıda ürünlerini nasıl temizliyorsunuz tabak bardak kaşık VS ününleri 
Bebek Ayı 6

2 Cevaplar

+1 oy
(774 puan) tarafından

İlk doğduğunda hevesle gidip bebek özel bulaşık deterjanı aldım 5 katı fiyatına :) ama gerçekten o kadar gereksiz ki. Normal iyi kalite bulaşık deterjanı kullanıyorum şimdi. Doktor ve hemşiremiz de hep para tuzağı bunlar demişti. 

(490 puan) tarafından
Normal yıkıyorum canım ekstra bişi olarak dersen düzenli olarak su alıştırma bardağını mesela kaynatırım özellikle plastik ürünleri sakın makinaya atma bi kere o hataya dültüm bebek kaşığı silikonlu olanlarından vardı makinaya koymuşum bebeğim yemek istemedi o kaşıkla bi tadına baktım kaşık deterjan kokuyor geçmedi de bi türlü normal tatlı kaşığına döndüm bence ekstra bişeye gerek yok kulladığımız kaşık tabak ve su için cam çay bardağı en temizi gerisi zaten plastik amaçta zaten ağzını acıtmamak yedirirken onada dikkat ediyoruz zaten
(774 puan) tarafından
Haklısınız. Plastik ürünleri hiç makinaya atmadım, paylaşmanız iyi oldu. Hepsini elde yıkıyorum. Metal kaşığı kullandığım oluyor arada, bizim gibi yemek istiyor çünkü ama cam bardak için henüz erken çünkü alıp fırlatıyor. Plastik bardağın başını sürekli yıkıyorum evet ama kaynatmadım sürekli olarak. Bunu da yapabilirim.
(490 puan) tarafından
Alıştırma bardağını dışardaysam kullanıyorum evde mümkün olduğunca cam bardak onuda kendim içiriyorum kendi yemesine müsaade ettim ama şimdi farkettim hiç kendi içmesine izin vermemişim :)
(774 puan) tarafından
Ben de tam tersi dışarda platik biberon, evde alıştırma bardağı kullanılanıyorum. Cam biberonum da kırıldı çünkü. Kendi tutunca daha çok hoşuna gidiyor.
-Reklam-
0 oy
Profil image (848 puan) tarafından
Biberon ve emzik yıkama deterjanı var onla yıkıyorum 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 866 göst.
0 oy
4 cevap 151 göst.
5 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde 3mhnads (4,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
...