0 oy
426 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhabalar 34 aylık kreş erken mi birde çok hasta oluyor ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler ederim
Bebek Ayı 34

5 Cevaplar

0 oy
(762 puan) tarafından
Ben yurtdışında yaşıyorum ama burada 36 aylık olan tüm çocuklara kreş mecburi, göndermek zorundasın. Benimde bebeğim yaklaşık 2 yıl sonra gidecek. Erekn olduğunu düşünmüyorum. Zaten oyun ile geçiyor. Bu sayede hastalıklara karşı bağışıklık da kazanıyorlar, başka çocuklarla iç içe olunca. 
-Reklam-
0 oy
(1,348 puan) tarafından
Kreş hakkındaki fikrim birazda çocuğunuzla ilgili olmalı. Eğer kendi yaşıtlarıyla olmaktan çok mutluysa kesinlikle gönderin. En azından bi kaç saat bile olsa ama çocuğunuz çokta arkadaş canlısı değilde biraz daha tek takılan kendi başına oynamaktan mutlu bi çocuksa bi süre daha erteleyin. Çok fazla hasta olmasının sebebi bağışıklığı düşük olduğu içindir. Bağışıklığını güçlendirin bol bol meyve ve sarımsaklı yoğurt yedirin. Sarımsak en iyi antibiyotik değerinde.
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Kızım 32 aylık başladı, bence erken değil tam zamanı. Zaten çok sosyal bir çocuktu, evde çok sıkılıyordu ne kadar oyunlar oynasak da hem artık yetemedigimi düşünüyordum hem de kendisi akran istiyordu. Okula başladığından beri çok mutlu hem sıkılmaya zamanı olmuyor hem de okulda bir sürü yeni şey öğreniyor, oyuna doyuyor. Eve geldiğinde de daha güzel zaman geçiriyoruz. Biz direkt tam gün başladık ama ilk başta yarim gün olarak da düşünebilirsiniz, çocuğunuza bağlı...

Tabi okula gidince o hastalıklar hiç bitmiyor onu da göz önünde bulundurun.
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Çok hasta oluyorsa ki normal çocuklarda kreşte hastalıktan göz acamiyor bence erteleyin daha çok küçük.zamani gelince baslicak ve bır fiil devam edecek zaten.bnm kızım 5 yaşında göndermedim bu yıl seneye ins.hicbisey kaybettiğini düşünmüyorum.
0 oy
(9,107 puan) tarafından
Özellikle bu yıl grip salgını var birçok çocuk aynı durumda. Kreşe şahsen maddi gücüm olsa veririm. Ama. Çok uzun saatler değil. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 197 göst.
7 Mayıs 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Semameryem (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 464 göst.
0 oy
2 cevap 298 göst.
...