0 oy
210 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar bebegim daha 53 günlük hastanede yatıyoruz bronşit baslangıcı olmus moralim, cok bozuk sürekli hava veriliyor damardan agızdan antibiyotik aloyoruz bugun üçüncü gün ama hala tıkalı balgamı atamıyor dualarınızı bekliyorum bir önerisi olan barsa önerilerinizde bekliyorum

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yeğenim iki aylık olacak 14 gündür kuvezde yatıyor bronşitten canım bu yıl zatürre ve bronşit salgını var diyorlar. Çok geçmiş olsun Rabbim tüm hastalara ve senin yavrunada şifa versin inşaAllah.
(1 puan) tarafından
Amin rabbim hepimizin evladına şifa versin cok zor
(3,785 puan) tarafından
Zature ve bronsit virus hastaligi degildir. Yani bu tarz hastaliklarda salgin olmaz ,bulasicilik olmaz.
Ani isi degisimlerine dikkat edin. Terlememesi lazim,teri uzerinde kurumamalı. Terli iken soguk ortama girmemeli. Cok sicak ve soguk ortamda durmamali. Yun atlet giydirmenizi tavsiye ederim biraz buyuyunce. Soguk su falanda icirmeyin ileride. Dikkat etmeniz lazim maalesef kendini cok kolay tekrarlayan bi hastalık.
(57 puan) tarafından
Saçmalamayın zatürree ve bronsiolit bir viral enfeksiyondur ve bulaşıcıdır
(3,785 puan) tarafından
Bronsit akut ve kronik seklinde kendini gosterir. Kronik olan bronsit virus sebepli degildir ve surekli kendini tekrarlar. Akut bronsit evet virus kaynaklidir. Ama baska hastaliklarin virusu bronsite sebep olur (grip,korona gibi) .
Dunya da hic bronsit salgini diye bisey duydunuz mu yahu. Diger virus hastaliklari bu hastaliklarin ortaya cikmasina zemin hazirlar.
(1 puan) tarafından
Su son cıkan rsv bronşit salgını diyorlar ama bizimde abimiz olmustı bulasıcılıgı cok kolaymıs ondan aldık büyük ihtimalle
tarafından
Maalesef doktor bulaşıcı dedi canım bronşit için bende öyle bronşit bulaşıcı değildir diye biliyordum googlede baktım ama bulaşıcı yazıyor. Zaten bronşit tedavisi yapılmaz ise zatürreye dönüşüyor kızım bu yüzden bebekken 21 gün yatmıştı hastanede ayrıca 4 çocuğum var 3 bronşit hastası en ufak gribal enfeksiyonda bronşit oluyorlar benim düşüncem genetik ile alakalı olabilir bende astım hastasıyım yıllardır.
-Reklam-
0 oy
(19 puan) tarafından
10 gündür hastanede yatıyoruz zaturreden benimde oğlum 2 aylık Allah senin de yavrunun şifasını versin biz kurtulduk o da kurtulsun inşallah. Burnunu serum fizyolojikle yikarsan o balgamı ya kusuyor yada yutup kakasindan atiyor. Ben özellikle buharla hipertonik verdikten sonra yaptim o sayede balgamdan kurtulduk.
(1 puan) tarafından
Bende sık sık yıkıyprum burnunu başgamı bi atsa  rahatlıycak ta inşallah bizde şifamızı bulırız tez zamanda rabbim tüm evlatlarımıza şifaversin
(35 puan) tarafından
Hipertonik derken nasıl yaptınız acaba ilaç mı o dediginiz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 344 göst.
0 oy
0 cevap 45 göst.
3 gün önce 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sdkaozkan (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
3 gün önce 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sdkaozkan (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
14 Nisan 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mrvnr123 (16 puan) tarafından soruldu
...