0 oy
344 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (171 puan) tarafından
Hanımlar merhaba benim kızım prematüre. Kuveze girmeden hastaneden çıktık ama solunumu çok hızlıydı. 13 günlükken kontrole götürdüm doktor erken doğum olduğunu öğrenince detaylı bakmak istedi. Vücutta enfeksiyon çıkmadı fakat akciğer röntgeninde doktor hafif bı leke gördü hemen araştırmak için yoğun bakıma yatış yaptılar Cumadan beri yoğun bakımda. Bugün gittiğim de bronşit tanısı konuldu tedaviye başlandı dediler. Hava desteği+ antibiyotik tedavisi alacakmış. Henüz doktor bilgi vermiyor. Salı günü bilgi verecekmiş. Süreci yaşayıp bilen anneler bizi neler bekliyor? Ne kadar süren bir tedavi süreci oluyor genellikle? Bilgisi olan bilgi verirse bilgisi olmayan dua ederse çok sevinirim. 
Bebek Ayı 0

3 Cevaplar

0 oy
(37 puan) tarafından
Rabbım şifa versin kuzucuğa.Bizde 20 günlükken covid den yatmıştık çok zor Bi süreç Bi anda ayrı kalıyorsun..sütünü alıyorlarsa sağ ver anne sutundeki şifa hiç Bi ilaçta yok canım 
(171 puan) tarafından
Çok teşekkürler evet sürekli sagiyorum görüyorum
-Reklam-
0 oy
(439 puan) tarafından
Cnım arkadaşımn bebeği de hemn hemn aynı şeyleri yaşadı 3 hafta erkn doğdu kuvezde klmadan eve gliyor ve 10 15 günlkkem nefes almakta zorlandığını farketmişler onun ciğerlerde enfeksiyon çıkmış ve 15 gün yoğun bakımda kldı çıktı sennkide çıkar Allah'ın izniyle dua et üzülme 
(171 puan) tarafından
Çok teşekkürler. Elimden dua etmekten başka bişey gelmiyor ki... İnşallah bı an önce toparlanır minicik bedeni...
0 oy
(9,132 puan) tarafından
Aklınızı bulandırmak istemem ama 15 günlük çocuk eve geldi ne ara hasta oldu balgamı oldu da bronşit oldu. Neye göre. Çocuğu bronşit diyip yoğun bakıma alıp bilgi vermemek. Yapmayın Allah aşkına. 1 ay çocuğum hastanede yattı farklı bir sebep ile ne ilaç veriler ise bunun adı ne kaç kere kaç doz veriliyor neden neye istinaden diye bilgi aldım.

Tabi ki bilgi isterken de saygı çerçevesinde sordum. Öyle bir hal aldı ki bu durum. Ne teşhis ne tedavi ne ilaç uygulaması varsa ben sormadan onlar önce beni bilgilendirir oldu. Olması gereken de bu.

Evimize bir mobilya bile yaptıracak olsak ustaya didik didik soru soruyoruz makzemesi kalitesi eksisi artısı. Çocuğum için neden soramayım. 

Bu sene de hastane kapısından girip bronşit teşhisi konulmayan çocuk yok sanırım. 

Bakin belki gerçekten yoğun bakımlı bir durum vardır ama bu size anlatılmalı. Çocuğunuzu yoğun bakıma alıyoruz çünkü o leke şu. Biz bunu şu şekilde testler ile kesinleştirdik denilmesi gerek. 

Acil şifalar 
(171 puan) tarafından
Teşekkürler. Şöyle ki bizimki anne karnında olma ihtimali yüksek bir durum yaşıyor. Ben son ay ciddi bir grip yaşadım ateşim 40a çıktı çok ağır şeyler yaşadım zaten o yüzden erken doğum oldu. Bu süreçte çocukta kalıcı bir hasar bıraktı mi diye araştırma altına aldılar. Bu konu da gerçekten güvenim tam çünkü yatıran doktor da çok ilgili ve bilgili yattığı hastanedeki doktorda aynı sekilde bilgili ve güvenilir. Özel hastane olduğu için prof. Bilgi veriyor salı persembe o yüzden bilgi alıyoruz. Yanlış bı müdahale olmayacağına eminim gönlüm ferah. Sadece ayrı kalmak beni çok yıpratıyor.. çocuğun sağlığı için gerekli olduğunu bilsem de elimde değil dayanamıyorum... Teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 726 göst.
0 oy
2 cevap 180 göst.
2 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hazal01 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
0 oy
2 cevap 211 göst.
29 Kasım 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Alpaslanbebek (1 puan) tarafından soruldu
...