0 oy
109 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (76 puan) tarafından
Ya anlamıyorum gerçekten kafayı yiyecem artık gece milyon kere uyanıyor uykusu var direniyor sallıyorum emziriyorum pışpışlıyorum yok olmuyor valla çok yoruldum artık ne yapayım ben artık 

4 Cevaplar

0 oy
(900 puan) tarafından
8. Ay atağı ve uyku gerilemesi 
(76 puan) tarafından
Hep öyleydi hep hep hep
-Reklam-
0 oy
(260 puan) tarafından
Üzgünüm ama bazı bebekler uykuyu sevmiyor büyük kızım 4 yaşında bebekken nasılsa hala aynı gece uykusu yok koca kız oldu ben hala zombi 
(76 puan) tarafından
Ay inanmıyorum ya :(
0 oy
(113 puan) tarafından
Destekli uyudugu icin sık uyaniyor ve uykuya geciste zorlaniyodur. Uyku egitimi vermenizi oneririm
(113 puan) tarafından
Cesaretlendirmis oldugum icin cok mutlu oldum. Samimiyetime inanin. Faydalanin uygulayin basarin diye soyluyorum. Siz de bebeginiz de farki goreceksiniz. Gercekten muazzam bisey kendi kendine uyumayi ogrenmeleri.

Evet biz de sizin gibi tam egitimin ortasindayken 3 uykudan 2 uykuya düştük, hem de egitim verirken. Hic de sorun olmadi emin olun.

Benim bebegim egitimden sonra sabaha kadar hic uyanmadan deliksiz uyur oldu cok sukur. Egitim surecinde kendisi, tamamen kendi istegi ile gece beslenmesini kesti.
Egitimde bebek uyanikken emzirmeme kurali vardi, rüya öğünü yapmak gerekiyordu, birkac kez denedim fakat bebegimden aldigim geri donuslerle uykusunu boldugumu anladim. Istedigi emmek degil uyumakmis aslinda. Ona dokunmamdan hosnut olmadi, tekrar uyutmaya calis emzir derken emziremeden sabahi ettigimizi gordum bir gece. Ertesi gece biberonla vereyim bari dedim, onla da onu rahatsiz edip uykusunu boldugumu anladim, cunku bana kizdi uyandi agladi. Velhasili kendiliginden gece beslenmesini kesti yani dogal olarak. Ama kesmek zorunlulugu yok tabiki, bizde sartlar oyle gelisti, iyi de oldu daha konforlu oldu bebek ve benim icin. Yalniz tek sart bebek uyurken emzirmeniz gerekiyor, uyanirsa tekrar uykuya dondurmeniz gerekiyor. Bunu unutmayin. Obur turlu bebegin kafasindaki meme-uyku iliskisi kirilmiyor.
Zaten tibben ekstra bir gereklilik yoksa, bebek gun icinde gerekli kaloriyi aliyorsa, 6 aydan sonra gece beslenmesine ihtiyac duymaz deniliyor. Bunlari da okur arastirirsiniz illa ki. Dilerim faydali olur ve siz de basaririzsiniz. Kolay gelsin.
(76 puan) tarafından
Çok sağolun çok teşekkür ederim gerçekten deneyeceğim artık. ,,,❤️
(113 puan) tarafından
Hicbir sey kaybetmezsiniz. Istikrarli olun pes etmeyin cesaretinizi yitirmeyin. Eger eşiniz destek verebilirse cok iyi olur. Meme krizi yasarsaniz babalarda olmadigindan:) daha kolay pes ediyorlar. Uyku rutinini ihmal etmeyin. Baska sorunuz olursa sorabilirsiniz.
(76 puan) tarafından
Özelden mesaj atabilir miyim size başladığım zaman ? Eşim destekçi Allah razı olsun ondan da sizden de :)
(113 puan) tarafından
Tabiki yazabilirsiniz:)
0 oy
(48 puan) tarafından
Atak diş uyumak yerine oyun oynama isteği birazda anneyi bırakmak istememek bizimki 9 aylık oldu geçti hala 12 buçukta uyumak istiyor ve çok zorla uyuyor 
(76 puan) tarafından
Sürekli oynuyorum onunla sürekli yanımda hiç ihmal etmiyorum bu isteklerini ama brnim de bir canım var
(48 puan) tarafından
Yanlış anlamışsınız siz ne kadar oynarsanız da yeni birşeyler keşfediyor ya o yüzden sürekli uyumak istemeyrbilşt bizimki de öyle deli gibi uykusu var ve çok direniyor yani sizi o kadar iyi anlıyorum ki bazen bende sizin gibi kesinlikle bende insanım diye sitemde bulunuyorum artık eşime
(76 puan) tarafından
Gece uykuları nasıl

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
10 Mart 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nursewho (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
26 Ekim 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Elifdidar (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
0 oy
5 cevap 324 göst.
14 Ekim 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Oag (12 puan) tarafından soruldu
...