0 oy
409 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (47 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar bana ıcerıgı organık doğal d3 vitamini onerebılır mısınız kullanıp memnun kaldıgınız, yenidoğan bebegım ıcın ıstıyorum. Monovit kullandım bebegım mahvoldu. Keske kullanmadan ıcerıgını okusaymısım. 

12 Cevaplar

0 oy
(58 puan) tarafından
Biz ocean 400 kullanıyoruz 
(47 puan) tarafından
Memnun musunuz yan etkisi var mı
(58 puan) tarafından
Şuana kadar herhangi bir yan etkisini görmedim bende monovitin paraben içeriği olduğunu duyunca bu platformda sordum genel olarak bir çok kişi ocean kullanıyormuş bende aldım o şekilde ve memnunum
(47 puan) tarafından
Tesekkur ederım
-Reklam-
0 oy
Profil image (101 puan) tarafından
Ocean kuzum çok güzel hem bebisleri huzursuz da yapmıyor tavsiye ederim canim
(47 puan) tarafından
Monovit gıbı zehri saglik bakanlığı nasıl onaylıyor bı de bebeklere akıl alacak gibi değil. Bı de ıcerıgınde yazılanları okudum dehset geldım. Yan etkileri tam arastırılmamıs. Bir sey gorursenız bılmem hangı hattı arayarak bize bıldırın gıbı seyler yazıyo. Şaka gıbı
Profil image (101 puan) tarafından
Ondan almıyorum ya kuzum ocean markasjni al hem çok güzel hem bağışıklık sistemini güçlendiriyor
0 oy
(501 puan) tarafından
Şahsi fikrim en iyi yol gercekten gün ışığına maruz kalmak ve d hormonu içeren gıdalar tüketmek. Koyun kuyruk yağı d hormonu konusunda çok iyidir. Zaten sağlık ocağınin verdiği d vitamini de koyun yününden üretilir. 

Dışarda otlayan bir koyun yağı bulursanız alıp buzluğa atarak kullanabilirsiniz ya da tümünü pisirip buzluğa atıp her defasında hazır halde buzluktan bir parça cikarip yemeklere ekleyebilirsiniz. Sizin değerleriniz arttıkça süt ile bebeğinize de geçer. Bunun yanında kışın güneş yok işe yaramaz diye düşünülse de yaz kadar çok ise yaramazsa da yine de ise yarar. Yaz kış öğlen on dakika bile  güneşlenmek insanın hayatini değiştirir ; kendim denemiş bulunuyorum. İşin dogrusu ben bebeğimi de çok soğuk olmadığı sürece beş on dakika guneslendiriyorum sıkıca giydirip. 

D hormonunun vücutta kullanılabilmesi için de bazı vitaminlerin iyi olması gerekir. Çok kolay şekilde d hormonu, kalsiyum, magnezyum, demir, c vitamini değerlerinizi arttırabilirsiniz ve bağışıklığınızı yükseltebilirsiniz. Mutfağınıza yeni alışkanlıklar katabilirsiniz. Koyun kuyruk yağı, ilikli  kemik suyu, sumak, limon, kabuklu susam, çiğ kabak çekirdeği, karabiber, tahin pekmez tüketme alışkanlığı ve günde öğlen on dk açık havada güneşlenme bağışıklığı güçlü tutar. Susami kabuksuz alirsaniz faydası çok az olur. Tahini de kabuklu susamdan kullanmalı. Susam sadece besleyici değil aynı zamanda ağır metallerden temizler vücudu. Guneslenmeden önce sarımsak, soğan ya da lahana türü seyler tüketirseniz d hormonu vücudunuzda daha kolay üretilir. Ve guneslendikten sonra bir süre banyo yapmamak öncesinde koruyucu krem makyaj malzemesi falan kullanmamak. 

(Çok insan ıyk, iğrenç kötü kokuyor diyecektir. Bira, kola vs de ilk İçişte çoğu insan için iğrençtir fakat zamanla insanlar bunlara alışır ve sever. Üstelik çok zararlılar ve kullanmamak lazım gelir. Yine de insanlar bira kokmaktan utanmaz ama kuyruk yağı sarımsak vs gibi çok sağlıklı şeylerden utanır. Tümü ile kapitalist dünyanın bize öğrettiği bir şey. )
(47 puan) tarafından
Benım oyle kım ne dusunmek gıbı takıntım yok canım. Hamılelıyım de grıp olduydum esım sarımsak sevmemesine ragmen ben sarımsağın dibini buluyordum dogal yoldan ıyılescem dıye sonra da adama sarılıp uyuyordum ıyı dayanmıs :)
0 oy
(403 puan) tarafından
Bende dynavit d3 400 ıu kullanıyorum içinde sadece zeytinyağı ve d vitamini var 
(47 puan) tarafından
Arastırayım bunu da cok tesekkur ederım
0 oy
Profil image (116 puan) tarafından
Ocean kullanıyorum D3 ve kan damlası memnunum gayet
(47 puan) tarafından
D3ü ben kendim kullanırken de ne hallere dusuyordum. Çiş gıbı ıhsal yapıyordu can cekısıyırdum resmen
0 oy
(1,490 puan) tarafından
Benim oğlumda osende  kullandı hiç bi sorun yaşamadık doktorumuz yazmisti
(47 puan) tarafından
Ne guzel. Bana yazdıkları tam bi zehırmıs
0 oy
(110 puan) tarafından
Ben ocean alacaktım ama eşimin arkadasi eczacı en iyisinin desiferol olduğunu söylemişti içeriği en temiz olarak onu aldık 
(47 puan) tarafından
Ben yarın bunu bir sorayım eczaneye ınsallah bulurum
0 oy
Profil image (361 puan) tarafından
Doğduğundan beri pedia d kullanıyoruz 13 aylık olduk bize bir yan etkisi olmadı memnunum 
(47 puan) tarafından
Tesekkur ederım
0 oy
(288 puan) tarafından
Ocean d 400 kullaniyoruz memnunuz 
0 oy
(286 puan) tarafından
Ben ocean kullaniyorum dogdugundan beri  bi sıkıntı yaşamadık 
0 oy
(800 puan) tarafından
Mahvoldu derken , ne oldu? Doktorumuzun önerisi ile vitagil kullandik
(47 puan) tarafından
Valla kendı elimle zehırlıyormusum. İlk kusma ıle basladı kı halen vermediğim halde devam edıyo ihsal oldu bı de. Huzursuzluk asabiyet ne desen. Gıttım kan ıdrar tahlili yaptırdım sarılık dısında temız cıktı cok sukur. Sonra geldım ıcerıgını bı okudum dedım lanet olsun.
0 oy
(66 puan) tarafından
Ocean kullanıyoruz canım 
(47 puan) tarafından
Tamam canım sorayım eczaneye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 244 göst.
0 oy
6 cevap 169 göst.
15 Aralık 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Btulay (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 460 göst.
...