0 oy
180 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (179 puan) tarafından
merhaba anneler,gecen hafta bebehime uyku egitimi verdim,tam memeyi birakti duzene girdi kendi kendine uyuyor dedigim gunlerde her sey tepetaklak oldu.bu hafta oglum cildirdi,uyumamak icin bayilircasina agliyor,gun icinde sinirli huysuz,acaba uyku egitimiyle mi alakali yoksa tesafuf mu?bu arada uyku egitiminde asla aglatmaya terketmedim,bir saniye birakmadim sevdim oksadim,sadece memeyle uyutmadim,oglum 14 aylik.sizlerde egitim sonrasi bu hircinlik oldu mu?gecici mi?

2 Cevaplar

0 oy
(23 puan) tarafından
Bende bebeğime iki haftadır yeni eğitim veriyorum.Beş aylık bir bebeğiz.uyku eğitimi verdiğim hafta çok güzel geçti sonraki hafta çok hırçın oldu Bir hafta öyle dayandım şu an tekrardan düzene girdi benim bebeğim küçük olduğu için bir şey diyemiyorum her bebek farklıdır ama seninki sütü bıraktığı için olabilir mi? Bir de o bir hafta içerisinde hırçın olduğu zamanda ben sürekli kucağımda temas halinde yada elini tutrarak onla uzanarak onu uyuttum. Bir hafta sonra gene eski haline döndü.
-Reklam-
0 oy
(113 puan) tarafından
Diş çıkariyor olabilir mi? Bebegime 7.5 aylikken uyku egitimi verdim. Su an 1 yasinda. O zamandan beridir cok sukur iyiyiz. Uyku duzenimizde kisa sureleri bozulmalari bir tek diş çıkarirken yasadik, sizin tarif ettiginize benzer durumlari yani. Diş cikinca eski haline dondu. Su an 2 dis cikariyoruz ayni anda birkac gundur. Uykuya direnme seklinde kendini gosteriyor bizde. Sizin icin bu asamada onemli olan tekrar destek vererek uyutmamaniz ki egitiminiz bosa gitmesin. Bence gecici bi durum yasiyor. Gun be gun duzelecektir diye dusunuyorum.
(185 puan) tarafından
Eğitimi nasıl verdiniz? Destek mi aldınız kendiniz mi verdiniz? Saat 12 oldu çaresizce sallıyorum kızımı tükendim artık. 7 aylık olmasına 1 hafta kaldı. ben de uyku eğitimi vermek istiyorum
(113 puan) tarafından
Irlandali anneden egitim almistim. Mesakkatli sabir isteyen bir surec. Bilgim ve cesaretim olmadigi icin profesyonel destek aldim. Iyiki de yapmisim. Cok faydasini goruyorum egitimin.
(185 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 319 göst.
22 Mayıs 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde 3mhnads (4,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 299 göst.
20 Eylül 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Kezo6788y (185 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 630 göst.
0 oy
4 cevap 286 göst.
...