0 oy
124 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (67 puan) tarafından
kizlar öncelikle 2 aylik oldugundan beri bebegim mama yiyor kikirdak yüzünden emme sıkıntısı vardi ve oksijen yetersizligi yüzünden emzirmeyi birakmak zorunda kaldim. fakat şöyle bi sıkıntı var. bebegim 3 alyik olduktan sonra mamayi isteksiz içmeye başladı. ben zar zoe iciriyorum ve doktor 4 aylik oldugunda ek gıdaya başlattı hazır olduğu için ve önde gittiği icin gelişimi. suan yaklaşık bi aydir ek gida veriyorum. ama yeterli mi bilmiyorum çünkü mamayi nerdeyse tamamen bıraktı bitek gece iciyor ve gündüz ek gida vermedigim zaman iyicr acikinca biraz iciyor.. 5 aylik bebegin tek seferde kac gram püre yemesi gerekir? 
Bebek Ayı 5

1 cevap

0 oy
(1,348 puan) tarafından
1 yaşına kadar ana öğün anne sütü yada mama olmalı şu an baya küçük tamamen ek gıda alımı için. Mama değiştirdiniz mi belki mamanın tadını sevmiyo olabilir. Bi doktorla görüşün bence size net bilgiyi verir.
(67 puan) tarafından
malesef mamayla alakali değil. genel anlamda biberon istemiyor. ve kızım ayına göre ilerde. suyu bile iciremiyorum biberonla. bitek kaşık kabul ediyor. ama geceleri toplam 300 ml mama iciyor. biara yutkunma sorunu vardi o dönem nerdeyse hic mama icmedi. hastaneye de yatti ama bi fayda olmadı. Doktor kilo aldığı için sıkıntı yok dedi
(1,348 puan) tarafından
Zor bi durum rabbim yardımcınız olsun. Bi doktora danışın en net bilgiyi doktor verir. Ayına uygun sebze çorbaları ve yemekler ona göre ayarlama yapar.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 416 göst.
28 Haziran 2020 Ek gıda & Beslenme kategorisinde M. D. (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 678 göst.
0 oy
4 cevap 379 göst.
5 Şubat 2023 Ek gıda & Beslenme kategorisinde Duchandess (1,526 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.
...