0 oy
170 göst.
36-48 ay arası bebekler kategorisinde (26 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba sevgili anneler siz de benim gibi çocuğunuzun en ufak hastalığında aşırı stres olanlardan mısınız? benim oğlumun yaklaşık bir haftadır ara ara karın ağrısı oluyor kramp şeklinde sanırım geçmeyince bugün doktora götürdüm kan idrar her şeye bakalım dedi bütün tahlilleri verdik ve yarını beklemek zorundayız sonuçlar için. ama benim bütün enerjim düştü canım sıkılıyor ev işi falan yapasım yok öyle geldiğimden beri oturuyorum oğlum karnım ağrıyor deyip uzanınca aşırı modum düşüyor ve korkuyorum siz de böyle misiniz yoksa bir tek bende mi var bu durum (kaygı bozukluğum var)
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(1,246 puan) tarafından
Kaygı bozukluğu bendede var. Bu da.cocuguma ve çevreme çok yansiyo. Ama bununla baş etmekte kendi elimizde. Benimde kızımın karnı çok ağrır. Kabız çünkü duzelmiyo. Kendi cocukluguna dön. Senin karnın agrimazmiydi. Her dk çocukları gozetemeyiz. Çorap giymediklerinde , ayakları çorabın içinde terlediklerinde ya da yedikleri her hangi biseydende karın ağrısı olur. Kızım 4 yaşında toplasan 6 defa park a gitti. Oynamayi bile bilmez parkta. Neden. Çünkü bağışıklık sorunu olduğu için kuş uçsa hasta olur. Hastalıklardan öyle yoruldum ki. Okuldan bile aldım. Şimdi evde aksama kadar benmle. Çok üzülüyorum ama bende çok yoruldum. Bide 3,5 aylık bebeğim var. Sürekli kucakta olmak isteyen bı bebek. Artk hangisine yetisecegimi sasirdigim için ne dışarı çıkıyoruz. Ne eve kimseyi kabul ediyorum. Ot gibi yaşıyoruz.
(26 puan) tarafından
Bağışıklığın güçlenmesi için bişey yapıyor musunuz peki? Bende sizin gibi parka bile çıkarmazdim. Ama baktım çocuğun rengi soluyor evde onların arkadaşa çocuklara ve dışarıya ihtiyaçları var. Artık sıcak soğuk demeden götürüyorum başta sık sık hasta oluyodu şimdi daha iyi
(1,246 puan) tarafından
Ben okula gönderiyorum normalde ama geniz eti bademcik ameliyatı oldu o nedenle okula bu yıl ara verdik. Dr umuz gribal enfeksiyon olmaması gerek dedi. Şuan anneannesinin bahçesinde oynuyo . Evde bir dünya Barbie aldırdı onlarla oynuyo. Öğretmeni ödev gönderiyo onları yapıyoruz. Bağışıklık için bitkisel şeyler yapıyorm. Anne sütü almadığı için birazda böyle oldu.
(26 puan) tarafından
Benim oğlum da anne sütü almadı
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 335 göst.
15 Haziran 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Sarebuglem (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 152 göst.
26 Haziran 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde 15091998 (37 puan) tarafından soruldu
...