0 oy
712 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (23 puan) tarafından
Merhaba anneler. Bebeğim 3 aylık oldu bebeğimi çok seviyorum bakımını en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum hasta olacak diye korktuğum için ağladığım da oldu kıyamıyorum ama kendimi anne gibi hissetmiyorum annecim değil ablacım diyorum ablası gibi hissediyorum sevgim çok fazla ama neden anne değilim gibi hissediyorum acaba 
Bebek Ayı 3

7 Cevaplar

+1 oy
(12 puan) tarafından
Hormonal olarak çok normal süreçler. Fakat hissetmekte dillendirmen arasında fark var. Eğer beynine annecim evladım benzeri sözlerle sinyal yollardan işin daha da kolaylaşır. Ve daha çok küçük. Onunla anılarınız biriktikce bu durumu düşününce daha saçma gelecektir .  Ama bir anne olmak kadar güzel bişi yokken kendine bu haksızlığı yapma. Anne olmak dünyanın en güzel duygusu. Eminim ki sizde çok güzel ve sorumluluk sahibi bir annesiniz.. .. bu süreci kabullenmeyle başlayabilirsiniz.. 
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,548 puan) tarafından

Bende de öyleydi ama düzeliyor sonra hasta olucak diye korkmam anne gibi hissettigin için aslında hele biraz büyüsün bir anne desin o zaman tamam işte oldu diceksin :)

0 oy
Profil image (201 puan) tarafından
Hissetmemeni anlayabiliyorumda ablacim demeni anlayamadim doğrusu. Zamanla annelige daha iyi adepte olursun. Simdi ne zaman büyüdüm ne zaman anne oldum diye düşünebilirsin ama bebegin büyüdükçe ona daha çok alışacaksın anneliğin keyfini çıkaracaksın merak etme
0 oy
(561 puan) tarafından
Kız benim oğlan 3yasinda kızım 2 aylık hala oluyor o his arada belki erken yaşta anne oldugumdandie diyorum ben
0 oy
(183 puan) tarafından
İlk başta halacim fiyesim geliyordu hep ogluma :) sonradan alisiyorsun merak etme hele bi de hareketlensin o zaman zirvede hissedersin :)
0 oy
(381 puan) tarafından
İlk  cocuksa normal canım 5 6 ay kendi çocuğum gibi değildi daha yeni yeni alıştım ben oğluma 
0 oy
(267 puan) tarafından

Bende öyle 6 ay anneliğe ve bebekli yaşama adapte olamadım psikolojim bozuldu resmen. Uyku yok ev işi yok düzen yok rahat rahat oturup kahve keyfi yapmak yok o yüzden bocaladım. Ama ne zaman oğlum 6 aylık oldu o gün bir şeyler değişti bende. Artık kendimi tam bir ANNE gibi hissetmeye başladım. Merak etmeyin siz de alışıp anneliği hissedeceksiniz. Hele de bir anne desin içinizin yağları eriyecek:)

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 2,267 göst.
20 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Birküçükeylüll (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 375 göst.
23 Mart 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Melike Coşkun (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 2,126 göst.
29 Ekim 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Tubaikra (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 397 göst.
...