0 oy
126 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (9 puan) tarafından
Bebeğim doğduğundan beri kusan bi bebek ilk iki ay kilo alımı çok güzeldi 4,5 aylık olduk 15 günde sadece 120 gram almış. Doktor kırmızı et, beyaz et, süt ve süt ürünleri, yumurta, kuruyemiş hepsini yasakladı. Süt elerjisinden şüphelendi, reflü de olabilir dedi iki hafta diyet deneyelim sonra bakacağız kilo alımına göre diyor. Çok üzgünüm aşırı moralim bozuldu. Benzer bi durum yaşayan var mı bu çocuk neden bu kadar kusuyor ve kilo alamıyor artık  :( çişli bezleri de ağır doyduğundan eminim ama neden kilo alamıyor aklım almıyor. 

2 Cevaplar

0 oy
(60 puan) tarafından
Kakası nasıl günde kaç kere kaka yapıyor  
(9 puan) tarafından
Günde bir iki kez yapıyor sadece bi sefer kırmızı noktalar vardı onun dışında normal kakası
(60 puan) tarafından
bebeğiniz Alerjik Galiba çünkü bize de doktor kuru yemişler domates kivi çilek tahin tavuk dana kıyma süt yumurta süt ürünleri hepsini yasakladı 3
 Aylıkken  4 aya kadar hiçbirini yemedim  kusması sancıları  kivranmasi  ve günde 4 5 kere kaka yapması durdu bebeğim 3 haftada rahatladı 4. Ayda süt ve yumurta tukkettim  bebeğim tam iki hafta boyunca çok kustu çok kaka yaptı o ay çok az kilo aldı. Üstten alttan atınca bütün sütü  haliyle vücuda bir şey kalmıyor 3 hafta Falan çok dikkat edin  inşallah alerjik değildir.  İlk dört ay zaten sadece gaz kusma oluyor 4. Aydan sonra kan kilo alımının yavaşlaması  vs oluyor.
-Reklam-
0 oy
(273 puan) tarafından
çok geçmiş olsun, bebek küçük olunca ne yazıkki biraz deneme yanılma yöntemi oluyor ama telaş etmeyin durum netleşince gerek görürse mama başlar doktor her iki durum içinde ister alerji ister kusma olsun mamalar var.
(9 puan) tarafından
Mamayı hiçbir türlü kabul etmiyor kızım kafayı yemek üzereyim arkadaşım, açlıktan kırılsa meme istiyor mamanın yüzüne bakmıyor
...