0 oy
129 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar bebeğim babıldamiyor, emeklemiyor hatta daha doğru dürüst oturuyor sayılmaz halen düşüyor otururken. Siz sormadan söyleyeyim iki farklı doktora gittim sorun görmediler. Fakat biz gün boyu bebeğimle evde tekiz öyle pek dışarı da cikmayiz. Elimden geldiğince konuşup oynuyorum ama bir yerden sonra sıkılıyor ağlamaya başlıyor. Mama reddi var diye günde yarım saat kadar çizgi film izliyor bunu da eklemek istiyorum (mama icirebilmek için) 

Peki ben bu ayda ne gibi etkinlikler yapabilirim biraz aktif bir bebek olmasını sağlamak için siz neler yapıyorsunuz? Sadece uzanıyor ve benim onun yanında olmamı istiyor sürekli ağlıyor. Havalar bir tık iyileşince günlük parka götüreyim diyorum bir saat kadar. Başka ne yapabilirim?
Bebek Ayı 9

1 cevap

0 oy
(448 puan) tarafından
8,5 aylık olduk bizde babıldıyor benim kızım, sürekli konuşuyorum onunla artık çenem ağrıyor:) müzik dinliyoruz karşısına geçip söylüyorum. Yağmur dışında hergün parka çıkarıyorum, insanları çocukları izliyor dinliyor..Ama emekleme bizde de yok teşvik etmeye çalışıyorum ama nasıl yapıcam onu da bilmiyorum aslında, belki bu konuda öneri gelir. TV izliyor demişsiniz, yemeyen çocuk çok zor tahmin edebiliyorum ama başka bir yöntem mi deneseniz, sanki şu an tam TV etkilenebileceği bir dönem.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 265 göst.
24 Ocak 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Balanza (1,643 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
5 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Duru211 (288 puan) tarafından soruldu
...