0 oy
192 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (169 puan) tarafından
Kizlar bebegim 6 aylik mama ile besleniyor..Son zamanlarda okadar gece uykusuna direniyorki esimle bile buyuzden kavga ediyoruz cok geriliyoruz esim benim uyutamadigimi dusunuyor ve kendide uyutamiyor..Normalde cok direnmeden kucaakta emzikle yada biberonla uyurdu ama artik hemen kalkiyor..Gece 1 den 2den once uyumuyor..Gunduz 3 kez biri uzun digerleri kisa uyju yapiyor acaba gunduz uykusunumu kesmeliyimm.Uyku egtimi vermek istiyorum baktim 20 de bebek uyuyup sabaha kadar uyumasi gerek diye 6.ay icin..Bole uyur mu hic emin degilim.Uyku egitimi verip basaran var mi acaba .Nasil yol almaliyim.
Bebek Ayı 6

1 cevap

0 oy
(2,520 puan) tarafından
Canim buyudugu icindir diye dusunuyorum. Benim kizim da 6da sorun cikarmaya basladi. Uyutacagimi anladigi an başlıyordu aglamaya. Ataktan hep. Oyun oynamak etrafi incelemek daha cazip geliyor. Esin sana bosuna yuklenmesin. Herkes geçiyor bu donemden. 

Ben de biberonla besliyorum. Uyanikken icmiyor. Uykuluyken ya da uyuyorken iciriyorum anca. Karni doyduktan sonra tam uykuya gecmesi daha kolay oluyor. Gunduz uykusunu birakma sakin. Bunun onunla bir alakasi yok. Uyumazsa daha huzursuz olur. Sadece gece uykusundan onceki son uykusunun saatine bak. Ben uyuyosa bile en gec 5 bucukta kaldiririm kizimi. Cunku aksam 8-8 bucuk gibi yatiriyorum 3.aydan beri. Gece uyanmalari basladi 12 gibi. Tekrar uyutup 2-3 gibi mama veriyorum. Sabah da cogunlukla 7 civari uyaniyor.
(169 puan) tarafından
Kac aylik canim senin bebegin sanirim benim bebegim 3. Uykusu gec vakitte oldugu icin uyaniyor..Ucuncu uykusundan 6 bucukta falan kalkiyor..Ogle uykusuna 1 bucuk yada 2de yatiyor 4 kalkiyor..oyuzden 3.cu uykusu gec oluyor
(2,520 puan) tarafından
7 bucuk canim. Evet 3.uykusu gecmis. Mesela benim kizim az once uyandi. Saat 3te uyandi desem en az 2-2.5 saat uyanik kaliyor. Tekrar yatirsam 5-6 eder. O vakitte uyusa aksam bi daha uyumaz. Bugun maalesef ters oldu bizim. Bi daha yatirmicam bugun o yuzden. Aksam 6-7 gibi canimiza okuyor uykusu geldi diye ama dayaniyoruz mecbur. Yoksa uyku saati hepten şaşar. Boyle olunca da aksam uykuya dalmasi kolay oluyor aslinda ama uyku saati gelene kadar burnumuzdan getiriyor oyalicaz diye :D
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
2 Ocak 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde sdsfs (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
0 oy
0 cevap 118 göst.
6 Aralık 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sena1234 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 169 göst.
...