0 oy
187 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (188 puan) tarafından
Merhaba 7 günlük anne olarak yazıyorum sütüm geliyor şükür silikon meme ucu ile emzirme yapıyorum geri kalan zamanlar sagiyorum ve philips aventin biberonunu kullanıyorum sandığım sütü biberon ile veriyorum emziremedigim zamanlar ve bebeğim çok aç saat başı emziriyorum durmak bilmiyor öyle meme arıyor şimdi emzik vermeye korkuyorum sizler neler yapıyorsunuz?
Bebek Ayı 7 günlük

5 Cevaplar

0 oy
(528 puan) tarafından
Benim 3 cocogum var cmm 3 ünde emzik kullanmadım sütüm olmuyordu mecbur mama ile besled üçüncüde sizde biberona çok alistirmasiniz iyi olur ordan çok gelir seni reddeler uğrasmaz ayrıca kucağına aldıkça emzirdikce daha çok sütun gelir kaliteli beslen besltak damla incir üzüm hosaflari iç sütun artisin suyu bol ic
-Reklam-
0 oy
(319 puan) tarafından
Sakın kullanma kuzum. Küçücük cocuklarin kanında mikroplastik çıkmaya başladı. Hiç evine alma bile. Ben 33 ay emzirdim. Belki çocuğum bana yapışık yaşadı ama zerre pişmanlığım yok. İyi ki onlari çocuğuma vermedigim diye şükrediyorum. 
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Öncelikle Allah sağlıkla büyütmeyi nasip canım...Ben 6 aya kadar emzik vermedim ama 6.ayda kendi almaya başladı damaklardan dolayı dişlerini tamamen çıkınca kendi bıraktı emziği..biberonla gelince önemli olan anne sütünü alması canım dışarıda zor durumlarda olabiliyoruz her ortamda emziremiyoruz doğal olarak o esnada vermekde sıkıntı olmaz ayrıca kullandığınız biberon anne göğsünden farksız değil canım olduğu zaman geliyor onun dışında gelmiyor süt önemli çocukların gelişimi canım benim..Ben bebeğim dogdundan beri hem anne sutu hem mama verdim çok şükür ki bi sıkıntı olmadı kızımın aklına bile gelmiyor biberon gözünün önünde duruyor sürekli 
0 oy
(455 puan) tarafından
Valla canım ben OiOi marka emzik verdim ilk günden çok büyük kolaylık. Çevremdeki herkes öcü gibi bakıyor emziğe ama mühim olan damaklı olmaması ve bağımlılık yapmaması. Doktorum 6 aya kadar öneriyorum çünkü bebek emme refleksi ile doğuyor durduk yere memenden ayrılmak istemeyecek dedi. Biberon Lansinoh marka veriyorum meme reddi olmadı çok şükür.
0 oy
(363 puan) tarafından
Ben vermedim hiçte pişman değilim sürekli yere düşecek dışarıda VS vermezsem kriz olacak düştü diye uyanıp ağlayacak zaten plastik falan da falan yani. Şu an 5 aylık emmek istediğinde emiyor sadece geri kalan zamanlar rahatız. Biberona gelince onuda kullanmanı tavsiye etmem sağdığın sütü kaşıkla ver yada ben şırıngaya koyuyordum bebiş emerken bir yandan kenardan sıkıyordum o emdiğini zannedip daha iştahla çektiği için sütümde kaynayıp çok geliyordu ilk zamanlar büyük kolaylık oldu. Meme reddi yaşamadım yaşasaydım aynısını yapacaktım. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 252 göst.
0 oy
6 cevap 170 göst.
20 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Anonimhesap (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
19 Temmuz 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Özlem Altundağ (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 556 göst.
17 Mayıs 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Milaa (211 puan) tarafından soruldu
...