0 oy
248 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar  sütüm çok az geliyor bebeğimin karnı tam doymuyor ağlıyor mama da veriyorum kabul etmiyor aptamil1 kullanıyorum ama içmiyor geri çıkarıyor ne yapabilirim yada sütüm gelmesi için ne önerirsiniz 
Bebek Ayı 1
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(381 puan) tarafından
Sütünüzün gelmesi için bol su içmeniz öneririm. Humananın süt yapan çayı var eczaneden alabilirsiniz bende işe yaramıştı lezzet olarakta güzel tavsiye ederim. Dere otu, incir bunlarda süt yapıyor.
-Reklam-
0 oy
(97 puan) tarafından
Merhaba öncelikle sakin olun ve lütfen stres yapmayın. Bol su, bol yeşillik tüketin. Hurma, komposto, tahin sütü arttıran şeyler. Malt içecekler tüketebilirsiniz. Düzenli sağım yapmanızı da öneririm. Mümkün oldukçada dinlenmeye özen gösterin. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz. 
(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim şuan süt üretmek için ne yapabilirim
(97 puan) tarafından
Benim sütüm bebeğim 3 aylıkken nerdeyse kesilmişti. Emzirme danışmanı ile görüşmüştüm. Düzenli sağım ve bol emzirme önermişti. Özellikle gece süt üretimi artıyor. Geceleri power pumb yapmıştım. ( Göğüslerinizi 10 dk sağıyorsunuz 5 dk bekliyorsunuz yine 5 dk sağıyorsunuz yine 5 dk bekliyorsunuz yine 5 dk sağıp sağımı bitiriyorsunuz - süreler size de bağlı uzatabilirsiniz-) Sağım ciddi arttırmıştı. Ve bol su ve yeşillik tüketmiştim.
0 oy
(667 puan) tarafından
Nurse herveys damla var süt arttırıcı çok güzel, işe yarıyor doktorunuza danışarak alın bence
0 oy
(4 puan) tarafından
Aktarlarda satılan still tea çaylarını alabilirsiniz. Küp şeker şeklinde fiyatı 65.70 TL aralığında günde 4 tane sıcak suya atıp 10 dakika bekletip üzerinize polarlı kalın bir kazak giyip 1 saat uyuduğunuzda sütünüzün arttığını farkediceksiniz Allah'ın izniyle...

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 255 göst.
0 oy
5 cevap 222 göst.
31 Ekim 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Tskrnn (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 611 göst.
0 oy
4 cevap 403 göst.
...