0 oy
171 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (51 puan) tarafından
Yukarıdan bakınca normal bir kafa görünüyor. Ancak profilden bakınca kafanin yan kemikleri hafif çıkıntılı.  Kafanın arkası düze değiil sırt üstü yatırıp başını daga sola çevirdim sürekli. Sanırım ondan bu çıkıntılar. Bu şekilde olup da büyüyünce kafanın yan tarafı normalleşme var mı?  Ve de kaç yaşında normal bir görünüm elde ettiniz?

2 Cevaplar

0 oy
(466 puan) tarafından
Canım o çıkıntılar normal kendi kafanı elinle kontrol edersen seninde kafanın yanlarında çıkıntı var. Sen sürekli sağa ve sola çevirerek yatırmaya devam et.
(51 puan) tarafından
10 aylık oldu hala sağa sola ceviyorum.sizce bu saatten sonra geçer mi o çıkıntılar
(466 puan) tarafından
Canım normal zaten o çıkıntılar sorun yapmana gerek yok
(51 puan) tarafından
Benim kızın her iki yanı da simetrik ve düzdü. Oğlanın ki  üstten bakınca simetrik ama yandan ve önden bakınca çıkıntılı gibi. Nasıl anlatsam bilemedim.
-Reklam-
0 oy
(139 puan) tarafından
Benim oglumdada vardi saçtan belli olmuyordu elimle hissesidiyordum doktora sormuştum normal dedi şimdi buyüdu belli olmuyor.
(51 puan) tarafından
Çok stres oluyorum. Şu kafa mevzusu beni gerçekten yıprattı. Normal doğum yaptım. Kemikler yapboz parçası gibi cikintiliydi. Sezaryen olmadığıma pişman oldum. İnşallah o çıkıntılar en kısa sürede gecer. Kızda yan yatırıp guzel kafa elde edince oglanda da aynı şekilde mi yapsaydım diyor üzülüyorum. Çevremde de kime sorsam yan yatırıp güzel kafa elde etmişler hep. O yüzden pismanligim bir kat daha artıyor.  Ancak forumda böyle guzel hikayeler duyunca biraz da olsa umutlaniyorum
(139 puan) tarafından
Sezeryan dogum benimki çok ta takmadim kafaya takma bunlarda ne var sagliklilar çok şükür düzeliyorda bende tek taraf yatirmadim hep donusumlu yatirdim zamanla duzeldi.
(51 puan) tarafından
Sezaryen doğumlu çocuklarin kafalari daha güzel oluyor ister istemez. O yüzden keşke dedim. Ancak yapacak bir şey yok. 10 aylık olduk hala sağlı sollu yatırıyorum.  Bir umut ve vicdanen rahat etmek için.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
21 Mart 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aysegulecrin (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 385 göst.
29 Aralık 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Kübra Yelkaya (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 278 göst.
9 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Dünyamm (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
8 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Suzanasi (4 puan) tarafından soruldu
...