0 oy
194 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba

Benim 19 aylik kizim var ve esim is geregi hep yurtdisina gidiyor, kizimla dogdugundan beri yalniz basima ilgileniyorum. Cok asiri zor bir bebek, her seye asiri tepki veriyor cok sinirli ve bitmek bilmeyen aglama krizleri var. Asiri hareketli parka goturunce uzaklara kosuyor onunla ugrasmak beni bitiriyor 4 aylik da hamileyim bazen dayanacak gucumun kalmadigini hissediyorum, sabrim tukeniyor ne yapmam gerekiyor. Boyle bebekleri olanlar bu durumla nasil bas ediyorsunuz. Kizimi incitmeden, uzmeden nasil sakinlestirebilirim.
Bebek Ayı 19
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(214 puan) tarafından
Bugün bende eşime neredeyse aynılarını söyledim çok yoruldum tükendim sizi çok iyi anlıyorum 2 buçuk yaşında hemen hemen kızım ve 10 aylık bir bebeğim daha var ikiside çok zor bebek kızım dediğiniz gibi park neresi olursa koşup gider hiç bireyden korkmaz durdan anlamaz düzelecek sabır edip beklicez sanırım Rabbım yardımcımız olsun 
(1 puan) tarafından
Amin, Allah hepimizin yardimcisi olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 189 göst.
15 Ocak 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde ahlas04 (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 320 göst.
+1 oy
0 cevap 317 göst.
...