0 oy
182 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (71 puan) tarafından

Merhaba annelerim bebegim agustos ayinda 10 bucuk aylik olucak esim ozaman icin rezarvasyon ayirtmis ek gıda isini bi sekilde hallederim ama benim sıkıntım uyku problemi bebegim erken uyur mesela 8 gibi uyur ama  sık sıkta uyanır uykuya gecene kadar zaman alır bu arada ninniyle uyuyoruz dalınca kapatiyoruz ve sese hassasiyetimiz var gidecegimiz tatil bolgeside 12ye kadar müzikli bir yer ve otel  geceleride iki uc defa uyanır sorum su ki bebegim icin neler yapsam bu duzen bozulsa daha sonra tekrar ayni duzeni yerine getirebilirmiyim acaba gunduz uykulari degisicek gibi bu sekilde tatile giden annelerimiz hic oldumu nasıl basa ciktiniz önerilerinizi bekliyorum :)

2 Cevaplar

0 oy
(1,064 puan) tarafından

Uyku bendede problem. Bes dk uyku saati gectimi kiyamet kopar alisik cunku duzene saatli uyumaya aksma 9 da uyur. Benimki memede uyyo o nedenle emziriyorum uyuyor. Uyaninca emziriyorum devam ediyor. Su sira emzirirken uyumamaya basladi emio bitirip kalkio salincagi var onda salliyorum. Bayram sonu tatule gitcez bende dusunuyorum orda salincak yik nasi uyutcam memede uyumassa uykussaatkeri sasacak ama tatilde gec yatsin az gezeyim dolanayim. Aksamin 9 unda odaya tikilmayalim diye o acidan rahat olacak. 1 yas suan.  

Gecen sene 2 bcuuk aylikke. Gttim uyku saatleri kaysa da gec uyusada soru. Etmemistim tatil icin duzen bizulsa daha iyi olur az gec uyusun:)

(71 puan) tarafından
Yani hep gittigimiz bir yer degil sonucta ayda yılda birkere gidiliyor duzeni bozmamaya özen gostericem ama nekadar basarılı olabilirim bilemiyorum gunduz uykularini gec saate cekersem herzaman yattigi saatten bir iki saat gec uyuyabiliyor aslında biraz tedirginim bu uyku konusunda insallah duzenide bozulmaz,rahat gecer tatilimiz :)  sizin icinde aynı dileklerim simdikten iyi tatiller :)
-Reklam-
0 oy
(259 puan) tarafından
Biz gittiğimizde çok rahat geçmişti seste daha derim uyuyordu oğlum ama sizim sese hassasiyetiniz varmış bizimde 12 ye kadar müzikliydi müzik sesine daha çok uyudu diyebilirim ama daha 2 ay var bence 2 aya kadar çok şey değişir diye düşünüyorum sıkıntı yapmayın bebeklerin sağı solu belli olmuyor bakarsın en rahat tatilini geçirirsin. 
(71 puan) tarafından
Ay insallah bakalim ilk defa bebekle cikicam bakalim nasil olucak insallah su ses konusunu asabiliriz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 429 göst.
0 oy
18 cevap 718 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.
...