0 oy
428 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (66 puan) tarafından
Oğlum 13 aylık pazar günü edirne tarafına tatile gideceğiz. Yazlık olduğu için yemek uyuma vs sorun değil ama denizde nelere dikkat etmem gerek tecrübeniz varsa yardımcı olur musunuz? Hangi saatlerde plaja gidelim, suda en fazla ne kadar durabilir, deniz suyu yutarsa bişey olur mu, sudan çıkarır çıkarmaz kurutup giydireyim mi yoksa ıslaklığı alınca çıplak kalsa birşey olur mu? Bir de asla şapka takmıyor onun için verebileceğiniz alternatifler var mı?
Bebek Ayı 13

5 Cevaplar

0 oy
(94 puan) tarafından
Mutlaka Siberian wellness taki güneş kremini öneririm. Çocuklar için olanı. Akşam üstü deniz ılık olur o saat daha uygun olur denize girmesi, sonuçta ilk defa girecek anladığım kadarıyla. Eğer sık sık girecekse 2 yada 3 havlu ayarlayabilirsin ona. Biri en son kullanacağı 2 si denizden çıkarken kurulanacağı. Ben öyle yapmıştım. Bu anlattıklarım kendi kızımda uyguladıklarım

Güzel tatiller dilerim 
(66 puan) tarafından
Öneri için teşekkürler güneş kremini temin ettik biz. Evet denize ilk defa girecek ama suya aşık bi çocuk oyun bakımından sorun olacağını sanmıyorum :) akşam üstü dediniz saat 4den sonrası uygun olur mu acaba korumasız çıkarmak için
(94 puan) tarafından
Korumasız çıkarma hiç. 4 den sonra ideal saat
-Reklam-
0 oy
(94 puan) tarafından
Siberian wellness ürünleri instagramda @coffeeandsiberianwellness da bulabilirsin 
0 oy
(298 puan) tarafından
Tam olarak aynı soruları ben de merak ediyorum. 
0 oy
(146 puan) tarafından
13 aylıkmis çok eğlenir. Şapka mutlaka olmalı. Yoksa giremezsin falan diyin veya golgelikli simit ile dursun. Ama kumla oynarken yine şapka lazım  16 dan sonra gireceğiniz şekilde oraya gitmelisiniz. Veya saat 11 e kadar. O arada uyutup onu bir şekilde tutmak en zoru olmuştu bana. Her girmeden önce kremleyin ayaklarına kadar. Duşlar soğuk olduğu için ben boş 5 lt şişe alıp su doldurup güneşte ısınmasını sağlayıp her çıktığında duş aldirmistim.
0 oy
(146 puan) tarafından
Aldınız mı bilmiyorum ama ayağına da kumda yanmasın,havuzda kaynasın diye Deniz ayakkabısı alabilirsiniz. Çok rahat oluyor. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 804 göst.
0 oy
5 cevap 657 göst.
7 Temmuz 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde İlyily (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 331 göst.
25 Haziran 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Eceöykü (6 puan) tarafından soruldu
...