0 oy
312 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (319 puan) tarafından
Kızlar selam biri 18 biri yaklaşık 5 aylık olan iki bebeğim var. Ama ben çok zorlanmaya başladım başlarda çok iyi bakıyordum ama sanırım enerjim günden güne azalıyor. Her sabah üstümden tır geçmiş gibi uyanıyorum bir sürü kahve içiyorum ki kendime gelebileyim.(emzirmiyorum bu arada) Acaba diyorum en azından haftanın bir günü iki de olabilir bende evdeyken birini tutsam bana yardımcı olsa nasıl olur? 

4 Cevaplar

0 oy
(1,595 puan) tarafından
Olur neden olmasın, insanız yoruluyoruz tabiki ama tanıdığınız güvendiğiniz biri olsa bence daha iyi olur 
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Tabiki olabilir. Hem size hem çocuklara da iyi gelir başka birini görmek, oynamak. Sadece çok güvenilir, iyi biri olmalı. Yapabilirsiniz kamera vs de yerleştirirseniz iyi olur. 
0 oy
Profil image (766 puan) tarafından
İmkanlar dahilinde neden olmasın bu sizi kötü anne yapmaz .Aksine daha sağlıklı bir birey yapar ve çocuklara daha verimli olursunuz.
0 oy
Profil image (4,553 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Maddi durumunuz varsa en güzelini yaparsınız. Özellikle çocuk gelişimi okuyan ya da o bölümden mezun genç bir arkadaş bulun çocukların aylarına göre etkinlikler oyunlar hazırlar hem siz dinlenirsiniz hem de haftada 1 çocuklar için değişik eğlenceli bir gün olur.  Mesela ben kızıma 3 aydan itibaren ayına özgü oyunlar etkinlikler hazırlamaya başladım hem fiziksel, hem psikolojik, hem dil gelişimine çok büyük katkısı oldu. Küçük kas büyük kas gelişimi çok iyi el goz koordinasyonu mükemmel şuan 30 aylık ve eğlenerek yapıyoruz bu etkinlikleri. 



Gerek sizin için gerek başka anneler için öneride de bulunmak isterim aşağıda benim severek takip ettiğim etkinliklerini sevdiğim birkaç sayfa var benzerleri de çok etkinlik önerisi için güzel fikirler elde edebilirsiniz. (Sayfaların hiçbiri tanıdık değildir benim rastgele keşfettigim öylesine sayfalardir yanlış anlaşılma olmasın) 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
22 Nisan 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Mirom (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 235 göst.
10 Ekim 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aaayys (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 460 göst.
28 Eylül 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Duygu konuralp (17 puan) tarafından soruldu
...