0 oy
92 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (151 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar. Sütümü arttırmak adına emzirme danışmanlığı alıyorum. Tartı sonuçlarına göre oğlum günde 47 Gr alıyormuş. Hem emziriyorum hemde günde 4 kere mama veriyorum. Danışman mamayı bırakabiliriz dedi günde ikiye indirmemi söyledi. Ancak daha öncede bunu denedim oğlum çok aglıyor. Benim gibi olup mamayı bırakan var mı? Ben doysa zaten istemeyeceğini düşünüyorum ama danışman onlar mamanın akışına alışıyorlar. Senin vucüdün da mama yediği sürede doyuracak sütü üretemez diyor. 
Bebek Ayı 1

2 Cevaplar

+1 oy
(2,205 puan) tarafından
Danismaniniza guvenin
-Reklam-
+1 oy
(864 puan) tarafından
Mama ile karnı doydukca sizin süt uretiminiz azalır . Günde 1 kere gece uyumadan önce verin tok olduğuna emin olursunuz.  Geri kalan zamanda bol bol emzirin ki süt uretiminiz artsın . Takviye falan da kullanırsanız bol su içerseniz artar . 

Süt üretimi arz talep meselesi.  İçen olacakki geriden gelsin 
(151 puan) tarafından
Aslında çok sık emziriyorum. Şöyle bir sorunum var. Emiyor bırakıyor sonra arkasına tekrar istiyor sonra tekrar derken asla memeyi bırakmıyor bir kere 3 saat emzirdiğimi biliyorum. En son aglama krizlerine dayanamayıp mama vermiştim. Bundan bir ay önce felan. Açıkçası korkuyorum ama bakalım.
(864 puan) tarafından
Yani siz daha iyisini bilirsiniz . Gece sizi emer gündüz bazı öğünleri mama takviyesiyle dengelersiniz . Biberondan yoğun süt akışı olduğu icin onu da arıyor olabilir. Denemeden bilemezsiniz.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 190 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
30 Ağustos 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Erva Gamze (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 556 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
3 Temmuz 2023 Ek gıda & Beslenme kategorisinde Simayss (9 puan) tarafından soruldu
...