0 oy
111 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (225 puan) tarafından
2 ay 22 günlük kızım var akşamları oğlumu parka götürmek için çıktığımda yanına yabancı biri yaklaşınca yüzüne konusunca kucaklarına felan almak istiyorlar ama ne mümkün yıkıyor ortalığı dudağını büze büze ağlıyor gözünden yaş akıtıyor o kadar :D bu kadar erken insan seçmesi normal mi ya çok erken geldi bana ama bilemedim oğlum öyle değildi sizin bebişlerde yabancı insana ağlar mıydı 

1 cevap

0 oy
(1,126 puan) tarafından

Benim de kızım var. Ve benim de kızım tam bu zamanlarda böyle yapmaya başladı :) Ben de şaşırmıştım erken değil mi diye . Hani bu kadarken gerçekten anlıyor mu ya dedim. Ama gerçekten anlıyomuş çünkü kızım hala devam ediyor bu duruma. 4 aylık olmamıza 12 gün kaldı. Halbuki sürekli evimize insanlar geldi gitti. Biz sürekli dışarı çıktık ailece falan. Parka da çıkıyoruz. Normal ama dünyaya yeni alışıyor çocuk şimdi en çok bizi görüyor sonuçta. Bizimki de birisi alsın hemen dudakları büküyor önce :) Sonra ağlamaya başlıyor gözlerinden yaşlar geliyor kuzumun :) Ki benim yanımda annem var doğumda gelmişti hala yanımda, bazen o aldığında ona bile yapıyor :) 

(225 puan) tarafından
İşimiz var desene :)) çünkü bazen bı işimiz oluyo birine bırakmam gerekiyor felan ama durmuyolar mecbur her yere taşıyoruz onları da :)
(1,126 puan) tarafından
Olsun ya ben memnunum :) Koala gibi yapışıp bana geziyor öyle :D Zamanla alışır. Ben de bırakamıyorum kimseye. Ki zaten istemiyoruzda ben babası kızım her yere gidiyoruz. Şimdiden gezenti oldu bizimkisi :D Bayılıyor dışarıya :)
(225 puan) tarafından
Bende memnunum aslında ne yalan söyleyim hoşuma gidiyor çünkü kimseye gitmeyip bana gelip susunca :D sonra başlıyor tabi çok bilmişciler kucağına alistirdin da kokuna alistirdin da vs vs bende inadima evet tabi bana alışacak başka kime alışsın ki diyorum :D
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 147 göst.
26 Şubat 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Esra.dog (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
0 oy
5 cevap 298 göst.
12 Şubat 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde daha yeni anne (757 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 479 göst.
...