0 oy
125 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (50 puan) tarafından
47 günlük bebegim uykuya dalamiyor ne yapmam lazım 
Bebek Ayı 47 günlük

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (315 puan) tarafından
Ah ah neler cektm o uyku yüzünden kac kere ağldım deli gibi cnm Allah sabır versin 
-Reklam-
0 oy
(46 puan) tarafından
Biz de 46 günlüğüz. Gündüz uykusunda zorlanıyorum. 2 gündür müslin battaniyesi ile kollarını bağlıyorum sıcak diye ayaklar açıkta kalıyor. Eskisine nazaran daha iyi dalıyor uykuya ama, uykusunu toparlayamayinca uyutmak zor oluyor.
(2,126 puan) tarafından
Sarmak evet uyutuyo cocugu uyku sureleride uzuyo ama bide onu biraktirmasi var.bizde 49 gunluk olduk.ilk 15 gun sarmiyodum sonra kayinvalidem sarmis uyutmus 2 saat uyudu.oyle uzun uyudugunu gorunce bende sarmaya basladim.ama simdide diyorum donmeye baslayinca kundak istemez nasil bosta yatiricam cocugu.deniyorum gunduzleri yok 2 dk sonra uyaniyo durmuyo hic kollar.yuzustu denedim ondada uyandi ama hergun deniycem yuzustunde irkilme daha az oluyomus.gercekten uykusu geldiginde uyutmaya calisin.uykusu gelmistir diye fikir yuruterek degil.benimkinin gozler damla damla oluyo burnunu surtuyo omzuma kucagimdaysa gogsume.uyut beni diye.o zaman sariyorum.ona ragmen 30 dkyi buluyo.hele gece uykusuna yatarken cok direniyo.uyuttum simdi 45 dk oldu yatirali 1 saat salladim gezdirdim arada emzirdim bi kerede.allah yardimcimiz olsun her donemi cok zordur eminim.ama yenidoganin zorlugu baska diye dusunuyorum.hele acemi anneler icin.dogum ameliyat stresi lohusalik hormonlari bebege baglanma huyunu suyunu ogrenme uykusuzluga alisma ev isi yapamama sosyallesme yok daha niceleri sayilabilir..
(46 puan) tarafından
Ben oğlumu sarmıştım kış bebeği olduğu için biraz da 9 aylıkken bıraktık kundağı zorlanmadı. İnşallah bunda da zorlanmam. Ev işleri sosyallik artık umrumda değil :D sadece uyusun huzurlu olsunlar derdim, kalanına çözüm var neyse ki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
22 Kasım 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Avestaperjin (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 223 göst.
0 oy
2 cevap 124 göst.
0 oy
4 cevap 324 göst.
29 Mart 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Prens_annesi2023 (12 puan) tarafından soruldu
...