0 oy
367 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (121 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Arkadaşlar acil bakabilir misiniz çok endişeleniyorum çocuğun iki gün önce uyurken bazadan düştü sırtüstüydü aldığımda acile götürdüm röntgen çekildi birşey yok dedi takipte de aksi bir durum olmadı bu akşam kulağının üst tarafı kafasının yanında su toplamış gibi yumuşaklık var acile gittik tomografi çekelim dedi çektirmedim ne yapmalıyım neden olmuş olabilir böyşe bir durum yaşayan var mı, olmasın da İnşallah 

Bebek Ayı 11

3 Cevaplar

+2 oy
(2,474 puan) tarafından
Yapılacak birşey var mı sizce? Şişlik var diyorsunuz düştü diyorsunuz doktor yapılması gerekeni söylemiş siz kabul etmemişsiniz biz ne diyebiliriz ki? 
(121 puan) tarafından
Yarın kendi doktoruna göstermek istedim önce doğru diyorsunuz yaşayan var mı diye sordum
-Reklam-
0 oy
(9,126 puan) tarafından

Yumuşak doku zedelenmesi röntgen de çıkmaz. Sizin bundan sonra takip etmeniz gereken gözlerde şaşılık, ani kusma, nabız da düşüklük, sürekli uyku hali veya aniden uyumaya geçiş gibi durumlarda acil doktora gitmeniz. Bu arada hem röntgen hem tomografisi neden çekiliyor onu anlamadım. 1 kerede tomografi cekioebilirdi.


Ama bizim yaşadığımız durumda tomografi çekilmesine rağmen 2 hafta sonra sorun oluştu. Yani sıcağı sıcağına da sorun görülmeyebiliyor. 
(628 puan) tarafından
İki hafta sonra sizde ne çıkmıştı
(121 puan) tarafından
Çok korkuyorum ağlıyorum sürekli faydası yok tabi ama napaym bundan sonra
(9,126 puan) tarafından
Bizim biraz daha ciddiydi. Alın da kesik oluştu merdivenin köşesine çarptı. 2 hafta sonra pıhtı atmıştı beyinde. Ama iyileşti şükür.

Dediğim belirtiler ile gittik hastaneye. Öncesinde tomografisinde görülmedi. Çatlak vs var mı diye bakılır zaten tomografi de. Ödem vs olduğu zaman da dediğim şeyler oluyor. Ama her düşmez de bunlar olacak diye birşey yok. Ne kafa travmaları oluyor onlarda birşey olmuyor ama bize denk geldi. Aslında beyin damarlarında biri doğuştan inceymiş o yüzden olmuş. Bu da ilaçlı mr ile anlaşıldı. Düşme sonrası bu belirtiler en önemlisi. Ve bazen uzun süredir sonraki da olabiliyor.
(121 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bir daha yaşanmaz İnşallah
İnşallah biz de de birşey çıkmaz
(9,126 puan) tarafından
İyi düşün canım illa birşey olacak diye bir durum yok. Dediğim gibi çok daha ciddi travması olup bunu yaşamayanlar var
(121 puan) tarafından
İyi düşün derken tomografi çektirmeyi yani anlamadm canm
(121 puan) tarafından
Ha anladm şimdi İnşallah iyi düşünelim iyi olsun yarın kendi doktoruna götüreceğim o çektir derse çektiririm ama şuan çok kötüyüm nasıl ihmalkar bir anneyim nasıl böyle bir hata yaptım daha önce de düştü ama emerek uyuyo bazen yanıma aldığımı bile tam hatırlamıyorum ağla ağla mahvoldum İnşallah hiç bir bebeğe çocuğa birşey olmaz
(9,126 puan) tarafından
Evet emzirerek uyurken oluyor kazalar. En doğrusu bir yer yatağı yapın kendinize
(121 puan) tarafından
Normalde emzirirken yer yatağına iniyordum ama o gece inmedim. Teşekkür ederim cevaplarınız için
0 oy
(64 puan) tarafından
Benim kızımda 14 aylıkken yürürken düşmüştü düştükten sonra kusmaya başlamıştı hastaneye gidene kadar 3 kere kustu doktor hemen tomografi istedi hatta tomografi çekilirken personelin üstüne bile kustu o kadar çok kusunca 1 gece hastanede yattık çok şükür herşeyi temiz çıktı şuan 22 aylık 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 360 göst.
12 Ağustos 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Gizemmm565 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 293 göst.
18 Ocak 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Minisannesi (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 316 göst.
22 Şubat 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Kbrckr72 (137 puan) tarafından soruldu
...