0 oy
403 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (14 puan) tarafından
tarafından kapalı
Evim taşındı ama yerleşmedi ben sırt ağırlarım nedi ile farklı şehirde tedavi görüyorum. Kayın babam ve arkadaşı taşınan evimize gidecekmiş(farklı şehir) denizde yüzmeye, haberim olmamakla birlikde o evde hangi kısımda gece yatacaklar onu dahi bilmiyorum. Ve haberim yok. Başımın üstünde yerleri fakat kafalarına birşey koydular mı sormadan etmeden yapıyorlar. Farklı bir misafir geliyor haberim olmadığı için kırıldım. Haklı değilmiyim. 
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevaplar

+1 oy
(388 puan) tarafından
Kirilmak ne canm brn olsam kiyamey kopardj ne haddine kayinpederimjn arkadasi evimde kalcak olcak ismi allah askina ya esin buna nasil izin verior valla insanlarin ahlakinin suyu cikmis baskada bisj demiorm denize gidicekler madem.kalcak yerde tutuversnler bi zahmet ben olsam asla izin vermezdm kim ne derse desin oglu var die ole kolay binsekilde at kosturamaz kimse benm evimde onlarin evi ayri benm evim.ayri kimse kimsenn evine karisamaz biraz fazla avartms olabkrm ama bana gore ters bi durum 
-Reklam-
0 oy
(549 puan) tarafından
çok haklısın canım sen yerleşip dinlenmeden olacak iş değil kırmadan müsait değilim deseydin keşke 
0 oy
(9,154 puan) tarafından
Kırılmak mı? Bu kadar naif olursanız daha çok kırılırsınız. Ne münasebet kayınpeder birde arkadaşı benim evimde kalacak. Hiç mi mahremiyet yok ailede. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 822 göst.
0 oy
6 cevap 448 göst.
0 oy
1 cevap 568 göst.
14 Nisan 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Glsm444 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 627 göst.
25 Ağustos 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde peripellamm (900 puan) tarafından soruldu
...