0 oy
182 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (74 puan) tarafından
tarafından kapalı

Bebeğim 10 aylık hemen hemen 1 aydır ishal ve pişik. Tahlil yaptırdım enfoksiyon falan da yok ne olduğunu anlamadım. Dünden beride ateşli halsiz pişiğide çok kötü oldu . Neyden kaynaklanıyor olabilir?

image

Bebek Ayı 10
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(373 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun şifa versin inşallah pek bilgim yok postunuz yukarı çıksın diye yazdım ama ben genellikle pişik olduğunda kızım hametan krem sürüyorum hemen geçiriyor ishali için de muz ve haşlanmış patates yedirin bol bol tut suyu kaynatin.doğal antibiyotik derler kahvaltısında suyunu katın yada cay kaşığıyla icirmeye çalışın 
(74 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Denemedigim krem kalmadı muz da yediyorum hicbi işe yaramadi
-Reklam-
0 oy
(489 puan) tarafından
Alerjik sanki.doktor ne dedi.
(74 puan) tarafından
Canım inek sütü alerjik bı bebek zaten. Ama dikkat ediyoruz
(271 puan) tarafından
Bencede alerjik ve dikkatinizden kaçan biseyler olabilir yedirdiklerinizi biraz sinirlandirin. Belki başka biseye daha alerjisi vardır. Ben mesela kapya biber çorbası yapmıştım oğluma ikinci günü poposu pişik oldu ve vücudu kabardı. Anladım ki ona alerjisi var. Asit oranı yüksek yiyeceklerde pisigi tetikler. Domates limon vs gibi.
...