0 oy
203 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (253 puan) tarafından
Merhaba. Oğlum 5 aylık. Dr haftaya ek gıdaya geçiş yapmamız gerektiğini söyledi. Ek gıdaya geçiş için neler alınmalı? Kaşık, mama kabı vs. Ne tür olmalı. Hazır çıkmışken alışverişe suluk gibi ileride kullanacağı ne varsa almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. 
Bebek Ayı 5

3 Cevaplar

+1 oy
(246 puan) tarafından
Bir suru şey aldim hepsi oioi marka ama cok gereksizmiş kızım suan sadece çay kaşığıyla yemek yiyor:)  Buhar pişirici ve silikon meyve süzgecinden mutlaka alabilirsen al. Birde eğer bebeğin önüne koyacaksan yemeği vakumlu tabak al . İnan insan hevesle alıyor ama acele etme çocuğun durumuna göre al. Aa birde çok para verip marka almana gerek yok uygun fiyatlara gayet güzel muadiller varmış.  Bir hevesle dünya para harcamış biri olarak söylüyorum gereksizmiş.  Son olarak mutlaka şu için alıştırma bardağı almalısın.  Şimdiden kolay gelsin dilerim ek gıdaya alışmaktan bebegin zorluk çekmez ben hala 2 kasik dışında birsey yediremiyorum. 
(253 puan) tarafından
Teşekkürler yorumunuz için. Oioi gerçekten çok pahalı. Onun yerine başka şeyler akabilirim. Marka pek bilmiyorum ama dediklerinizi dikkate alacağım. Siz alıştırma bardağı olarak ne kullanıyorsunuz
(246 puan) tarafından
Günaydın.  Ben philips avent kullanıyorum gayet memnunum.  Kızım sevdi kendi alıp iciyor suyunu
(253 puan) tarafından
Aventin su damlattigini söylüyorlar. Böyle bir şey oluyor mu? Biberon kullanan bir bebek oğlum. Kolay alışsın istiyorum. Bir de ilk ek gıdaya başlandığında ne kadar su veriyorsunuz?
(246 puan) tarafından
Benim aldığım acıtmıyor zaten cocuk çektiğinde geliyor eğer ağzına alir ısırır ağzıyla oynarsa şu akar ama ters çevirince falan akmıyor
-Reklam-
0 oy
(125 puan) tarafından
Birkaç tane yıkanabilir veya silinebilir önlük, silikon tabak 3 bölmeli oioi almıştım ben puzzle olandan bir tane yetiyor şuan 8 aylık olduk, bir tane silikon kase, mama termostat, 7-8 mini kavanoz, 3 tane mama kaşığı silikon, bir tane de dışarı için kutulu mama kaşığı, mama sandalyesi, cam rende, buharda pisirici , meyve filesi, suluk ( avent alma akıtıyor ve çocuk boğazına kaciriyor) 

Bunlar yeterli bence çok abartmaya gerek yok ihtiyaç duydukça da alırsın 
(253 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için. Avent hakkında ben de bu şikayeti okumuştum bolca. Siz hangi alıştırma bardağını kullanıyorsunuz?
(125 puan) tarafından
Şuan wee baby colorfull aldım ama o size büyük gelir bizim için bile büyük biraz.  Munckhin veya nuk düşünebilirsiniz butceniz varsa .
(125 puan) tarafından
Yorumda termostat cikmis termos olacaktı. Babyplus kırmızı olan iş görüyor. Tabaklar vakumlu olsun mutlaka zamanla alıp yere atmak isteyecek. Eğer tek basina ilgileniyorsanız bir de mama sandalyesi oyuncağı olabilir siz hazırlarken durmayacaktir.
0 oy
(395 puan) tarafından
Valla canım ben silikon tabaklara karşıyım gereksiz pahalı ve asla sağlıklı değil ben evdeki csm porselen tabakları kullanıyorum bwl yapmak istiyorsan koy mama sandalyesinin tepsisine yesin kaşık olarak bi kutulu bi kutusuz 2 tane kaşık almıştım dışarı çıkarken kutulu olanı alıyorum 3 tane cam kavanozu var dışarı çıkarken onlara yemek yoğurt meyve falan hazırlıyorum cam rende mutlaka al meyve rendelerken çok işine yarayacak önlük bir tane al dene takmak istiyor mu çünkü benim kızım takmadı boşuna almışım allahtan ucuzunu almıştım bardak alma suluk önce ucuz bir şey alıp dene her çocuk suluktan içmiyor içerde pahalı iyi bir şey alırsın şimdilik bunlar aklıma gelenler
(253 puan) tarafından
Teşekkürler yorumunuz için. Bebeğim zaten mana da içiyor biberon ile. Suluk için de zorlanamaz diye düşünüyorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 158 göst.
22 Aralık 2021 Ek gıda & Beslenme kategorisinde Rhmsyn (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 470 göst.
7 Ağustos 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Muharrem metehan (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
7 Ağustos 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Muharrem metehan (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 427 göst.
16 Haziran 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
...