0 oy
142 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (14 puan) tarafından
Merhaba anneler ben artık gerçekten bulanima girdim kızım doğduğu günden beri sürekli bir ağlama modun da birde peşimden hiç ayrılmıyor ben nereye gidersem arkamda ne yaptığım ev işinden ne yediğim yemekten nede kıldığım namazdan birsey anlıyorum tükenmez bir hal aldım artık ne zamana kadar böyle devam eder bu arada kaç defa doktora götürdüm birseyi yok çok sağlıklı bir bebek dedi bana yardımcı olun lütfen..
Bebek Ayı 13

4 Cevaplar

0 oy
(209 puan) tarafından
Aynen benimki de öyle bir yaşına girmek üzere bende hiçbirsey yapamam bazen oturup ağlıyorum:)
(14 puan) tarafından
Benden ne isterse ağlayarak karşılık veriyor birde sabirsiz bir bebek.
(209 puan) tarafından
Aynen öyle birşey olmuş gibi ağlıyor şimdi vazgeçer ilgisi dağılır diyorum yok daha çok ağlıyor , ya ben artık bu durumu eşime bağlıyorum sanki o çok üzerine düşüyor ağlamasın istiyor yedi yirmi dört bir arada kalan benim ama ben çekiyorum her an dedigini yapamıyorum eziyet olarak dönüyor bu bana ama eşim hâlâ bununda farkında değil
(14 puan) tarafından
Benim eşimde öyle sen niye anlatıyorsun bu kızı diyip sürekli söyleniyor
(209 puan) tarafından
Aynen öyle çok ilgili ama gerçekten iyi yönleri olduğu kadar olumsuz yönü de olabiliyor beni hiç anlamıyor mesela
(14 puan) tarafından
Valla benim eşim 2 dk baksa hemen illallah ediyor..
-Reklam-
0 oy
(774 puan) tarafından
Havalar soğuyor artık ama parka, çocukların içine çıkarsanız, kendi yaşıtları ile daha çok zaman geçirse belki size olan bağımlılığı değişebilir. 

Benimki 20 yî doldurdu ve 2 aydır ağlama krizleri gidip geliyor. Bu ağlama olayları gittikçe artıyor sanırım ve çok zor gerçekten. 
(14 puan) tarafından
İnanın her gün dışarı çıkıyorum onun için parktaki toprakları ağzına alıyor hastalanır diye parkın içinede pek fazla girmiyorum
(774 puan) tarafından
Kapalı alanlar, oyun gruplarını inceleyin olmadı. Yaşıtı olan evlere de oturmaya gidebilirsiniz. Ben de havalardan dolayı ev oturmasına gidiyorum. Yoksa sizinki gibi ağlama, huysuzluk vs çok oluyor.
(14 puan) tarafından
Ben yurt dışında oturuyorum benim burada bir tane desen arkadaşım yok keşke olsada Bende götürsem onun için bu duruma çok üzülüyorum kapalı alan oyun grupları varsa bende bilmiyorum ki hiç araştırmasında..
(774 puan) tarafından
Ben de Fransa da yaşıyorum. Sadece eşimin ailesi burada. Eğer buradaysanız size bilgi verebilirim. Olmadı kendi aile doktorunuza sorabilirsiniz, o da sizi yönlendirir.
(14 puan) tarafından
Ben de Almanya berlin de oturuyorum benimde sadece esimin ablası ve abisi burada benim ailemden kimse yok bu ay içinde aşısı var kızımın bir söylüyeyim belki doktoru yardımcı olur TSK ederim bilgi verdiğiniz için.
0 oy
(97 puan) tarafından
Ağlayan çocuk ağlıyor bacım yapacak bisey yok
(14 puan) tarafından
Aynen valla ne yaptıysam mutlu olmuyor
0 oy
(63 puan) tarafından
Yapacak hiç birsey yok böyle çocuklara benimkide 13 aylık 10 gün sonra 14 aylık olacak aynı dediğiniz gibi doğduğu günden beri ağlıyor sürekli miz miz memnuniyetsizlik pacalarimdan düşmez beni görmeyince krize girer ben hangi odaya o oraya gelir ne yemek yapabiliyorum nede yiyebiliyorum bazen kendisine bile hazirlatmama müsade etmiyor kim bizi görse halimize üzülüyor bu çocuk hep mi böyle diye maalesef bunlar böyle kabul etmeye çalış biliyorum çok zor ama bunu dene ben kabullenmeye çalışıyorum artık ne kadar zaman geçerse geçsin bu çocuğun huyu hiç değişmiyor hep aynı 
(14 puan) tarafından
İkinci çocuk yapmaya korkar oldum
(63 puan) tarafından
Aynen bende öyle asla düşünemiyorum ikinci çocuğu
(14 puan) tarafından
Şu halimize bak çocuk yapmaktan korkar olduk halimize gülsek mi ağlasak mı
(63 puan) tarafından
Kendime bu denli yakın birini görmek bir nebze içimi rahatlattı ya bunalıma giriyorum bazen neden benim bebeğim böyle diye
(14 puan) tarafından
İnanın bende kendi kendime sürekli söyleniyorum acaba tek benim mi kızım böyle diye ama biraz araştırma yapınca sadece bende değil şimdiki zamanı bebekler hepsi öyleymiş ama benim tahammülüm kalmadı galiba dayanacak gücüm olmuyor bazen inş düzelirler yoksa ilerde vay halimize Allah yardımcımız olsun..
(63 puan) tarafından
Seninkide mi kız benimkide kız ya bende bunalıyorum okadar yoruyor ki beni  her çocuk böyle değil ya bunlar gerçekten istisna seninle normaldede konuşmak isterim dertleşmek adına etrafımda çünkü ben benim bebeğim gibi bir bebek görmedim bu beni iyice bunalıma sokuyor
(14 puan) tarafından
Zamanla düzelir diye dua etmekten başka birsey yapamıyorum ki aslında bende dertleşecek arkadaş arıyorum ama Türkiye de oturmuyorum..

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 505 göst.
0 oy
1 cevap 147 göst.
0 oy
2 cevap 244 göst.
21 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Meraklı (85 puan) tarafından soruldu
...