0 oy
288 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (26 puan) tarafından
Kızlar bebeğim rota virüs oldu 3 gun hastanede yattı. Ve bugün 11.gun hala geçemedi ishali. Doktora mesaj atıp soruyorum bana 14. Gunu bekle diyor bir öncekinde ise 7 gunu tamamla diyordu. Verdiği tozları ve şurupları iciriyorum hicbir ise yaramıyor. Ishali hala devam ediyor.  Bugun kayınvalidemle kendi sütümde çok az muzu ezdim çay kaşığı ile  yedirdim. Sizce doğru mu yaptim. Annemler ve kayınvalidemler çok üzerime geldiler yedir birsey olmaz diye. Eskiden yedirirlermis birsey olmazdı diyorlar. Cok-da sevdi yedi masallah birazda boğazına düşkün bir bebek. Ne diyorsunuz bu duruma çocuk günde 7 ile 9 arası dışkılama yapıyor.  

2 Cevaplar

0 oy
(191 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun öncelikle. 0 3 ay katogorısınde bebege muz verılır mi. Ben bu yasımda muz yıyınce cıkaramıyorum afedersın bebeğin muz yemeye hazır değil henüz. Sindirim problemi yaşar Allah korusun alerji yada daha kötü bir şeyden bahsetmıyorum bile. Rota aşısısnı olmadınız mı? Doktorunuzun verdıgı ılac dısınsa bır sey kullanmayın bence birde su kaybı onlemek ıcın bol bol emzırın sütünüz artar emzirdikçe hem. 
Profil image (26 puan) tarafından
Evet bol bol emziriyorum canim.  Aynen bende tedirgin oldum vermicem birdaha zaten çok azbirsey verdim zaten. 4.aydan itibaren verildiğini biliyorum ama bilirsiniz ya büyükler eskiden eskiden derler hep.  çok üzerime geldiler. Inşallah birşey olmaz.
(191 puan) tarafından
Banada hep eskiden veriyorduk mantkgıyla yaklastılar. Keşke her şey eskisi kadar sağlıklı olsa ama şimdi meyvelermeyve değil sebzeler sebze değil. Her şeyde ilaç var. Eskiden yapılanlarda doğru llacak dıye bir şey yok bundan 20 sene sonrada cok şey değişecek bebek bakımında. Siz kendi anneliğinize güvenin ve doktorunuza danışarak hareket edin. Aşılarınızı ihmal etmeyin. Anneler olarak çok üzülüyoruz evlatlarımjz için ama tıbba güvenmeliyiz. Sevgiler sağljklı günler dilerim
-Reklam-
0 oy
Profil image (145 puan) tarafından
Benim bebegim de 1 hafta oncesine kadar ishaldi ben rotavirus yaptirmadim tabi maddiyattan oturu 2 gun gecmeyince doktora goturdum gaitasina baktilar sikinti cikmadi cok sukur oroflor diye bisey verdi doktorumuz eczaneden aldik ilac degil paketin icinde toz bisey yarim yarim kullandim her sabah suyla karistirip simdi cok iyi masallah duzeldi cok sukur bide ben ishal oldugu icin suda verdim 3 4 cay kasigi sivi kaybettigi icin suda ver canim sudan zarar gelmez 
Profil image (26 puan) tarafından
Banada tasectan verdi canim kaçıncı kutuyu kullanıyoruz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 304 göst.
23 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde nurrcann (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 111 göst.
23 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde nurrcann (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 380 göst.
5 Mart 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Eylül ekim (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 307 göst.
11 Mart 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Snyebdk (194 puan) tarafından soruldu
...