0 oy
394 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (57 puan) tarafından
İlk ay istenilen seviyede olması için ne yapabilirim aylık kontrole birkaç gün var bir ara küvezde kaldı bir hafta sonra göğsüm yara oldu beslenmesi aksadı hep. Şimdi sık sık emziriyorum sırf mama önermesinler diye bana taktik verin lütfen..
Bebek Ayı 26 günlük

5 Cevaplar

+1 oy
(25 puan) tarafından

Kaşar peyniri 

Yumurta

Yoğurt 

Bol salata 

Tavsiye ederim 



Ceviz 
Badem 
Fındık 
Bunları yiyin 
-Reklam-
0 oy
(1,053 puan) tarafından
Gğnde 2 günee bir  4 tane ceviz yiyin çok güzel sütü yağlandırıyor ben ceviz yediğimden beri sütüm yağlı doyuyorda kilo alımıda güzel ama iyi çiğneyin 
(57 puan) tarafından
Tamamdır çok sağolun :)) ❤️☘️
0 oy
(27 puan) tarafından
Bol bol protein tüketmelisiniz. Yumurta peynir yeşil sebzeler , et. Hazır kış mevsimi balık güzel yapiyor anne sütünü. Dereotu da aynı şekilde ama herşeyden yeteri kadar fazla değil .
0 oy
(2,176 puan) tarafından
Sut yaglanmasi diye bisey yok. Sık ve her emzirmede iki memeyi de emzir. Ilk sulu kismi sonra yagli kismi emer o zaten. Saglikli beslenmen yeterli. En onemlisi sık emzirmek. Ben iki cocuk emzirdim hic oyle sunu yiyim bunu yiyim yapmadim. Ikiside kilolu bebekti. Normal saglikli beslendim sadece ve bol su ictim. Suan ikincisi 6 aylik anne sutuyle sadece 9650ydi en son. Isin en onemli kismi sık ve iki memeyide son sutu(yagli kismi) cekene kadar emzirmek.
(57 puan) tarafından
Merhaba ben de kilo aldırmak istiyorum iki memeyi nasıl vereceğim bir meme ile doyuyor ve uyuyor zaten siz nasıl yapıyordunuz
0 oy
(209 puan) tarafından
sütümü arttırsın ve vitamin olsun diye lactamil kullanıyorum ben 
...