0 oy
474 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (626 puan) tarafından
Suan 22 aylik biraz gec kaldim maddi durumlardan dolayı bide esim istemedi faydasi olmaz diye ama 2 haftadır geceleei cok berbat geciyor alsam faydasi olurmu sallamayi da birakmak istedim ama olmuyor ?
Bebek Ayı 22

5 Cevaplar

0 oy
(78 puan) tarafından
İyi günler aldirdinizmi  ise yaradimi
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından
Merhaba biz aldık uyku eğitimi ve çok memnun kaldık kızım 15 aydır kendi uyuyor instagramda uykunundogasi İrem hanım var harika biri kesinlikle tavsiye ederim 
0 oy
(17 puan) tarafından
4 yaşına kadar verilebiliyor ben 4 ay 20 günlükken aldım gayette memnunum sadece araştırın 
0 oy
(14 puan) tarafından
Biz de almıştık 7 aylıkken çok işe yaradı kendi kendine uyuyordu ama çok sık seyahat ettik ve yatağını aradığı için bütün düzenimiz bozuldu. Şimdi 18 aylık olduk ve yeniden başlamayı düşünüyorum. 
0 oy
(251 puan) tarafından
Ben almadim. Kendim  verdim çok pahaliydi  esimde  istemdi  .gece son uykusunda  yorgun  halde iken  yatagina  koydum yanında bekledim. Uyku arkadaşi  bundurumda  çok onemli  sevdigi  bir oyuncak  *ayicik vs)emzik kullanıyor ise 2 bir emzik  Ben  oyuncak kabuk etmeyince  eski bir emzigini  güzelce yikayip  eline vermistim bak ben burdayim  yanindayim  dedim  sırtını sınavlar gibi yaptım. Uykuya erkenden  geçmişti. Gunduz uykusunda  da aynı şekilde ilerledim. .3 gün boyunca  aynı şekilde ilerleme yaptim  sonra gece uykusunda odadan ciktim .uykun eğitimine gece uykusunda  baslamak  avantajli oluyor. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 339 göst.
15 Ocak 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Minamiracrb (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 993 göst.
...