0 oy
485 göst.
Profil image Ek gıda & Beslenme kategorisinde (674 puan) tarafından
Varsada nasıl kullanıyorsunuz 

1 cevap

0 oy
(1,087 puan) tarafından
Saksı bitkileri için mi ?
(1,087 puan) tarafından
Ben ne yaptığımı aldığımı yazıyorum şimdi alıp almamaya sen karar verirsin. Og naturalin ek gıda kavonazlarını aldım irmik pirinç onu yulaf unu  tarhana var pirinç ununu  9. Aya kadar hiç vermedim 9. Ayda bebe bisküvisi yaparken kullandım irmiği  meyve ile pişirip robottan geçirdim10. Ayda gece yatmadan 2 saat önce verdim bir umut uyusun diye diş miş oldu bazen uyudu bazen uyumadı yulaf ununu 6. Ayda kabız olmasın diye gün kurusu kayısı ile pişirip ara ara verdim 7. Ayda kahvaltı yanında verdim tarhana zaten kurtarıcı  çorba bu böyle. 6. Ayda sadece öğlen tadım yaptırdım gün gün kaşık sayısını arttırdım sebzelerden başlayıp en son meyveleri verdim tatlı gelip sebzeyi red etmesin diye öğlen 7. Ayda kahvaltı ekledim yumurta lor avokodo üzerine robottan ceviz iyice un oldu karıştırdım hepsini bir tabakta verdim pancek verdim yanına az hep meyve ekledim yediği kadar hepsini zorlama yok. Öğle yemeği tattırdığım sebzeleri karıştıratak pişirdim yemedi mücver yapıp fırında pişirdim 10. Ayda üç öğün gibi verdim ama fazla yemiyordu her yemeğe piştikten sonra zeytinyağ damlattım yoğurt hep verdim 7. Ayda kahvaltıda şekersiz tahin ve üzüm özü kullandım bunlar şekersiz og de vardır ben weewood aldım böyle hiç endişe etme zamanla   sende bebeğinde alışıyorsunuz zorlama yapmadan ne çok açken nede az tokken  verme yemez :)
(1,087 puan) tarafından
Aklıma geldi zaman geçtikçe sade yumurtadan sıkılmasın diye yumurtayı yulaf unuyla çırptım az tarhanayı suda açıp yumurtayı çırptım omlet yaptım yani neredeyse hiç püre  muhallebi vermedim.
Profil image (674 puan) tarafından
Ayy Allah razı olsun uzun uzun yazmışsın canım çok teşekkür ederim ♥️ OG den muhallebi karışımları irmik tarhana yulaf unu falan dün sipariş etmiştim gelsin bakalım yavaştan başlıyim inşallah :)
(1,087 puan) tarafından
Sendende Allah razı olsun. Yarasın yavruna
Profil image (674 puan) tarafından
Amiin inşallah hepimizin yavrusuna ♥️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 742 göst.
6 Ocak 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ayazım (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
23 Ocak 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde İkibebelianne (483 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
1 Ocak 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde BuseP (18 puan) tarafından soruldu
...