0 oy
497 göst.
Ek gıda & Beslenme kategorisinde (681 puan) tarafından
Varsada nasıl kullanıyorsunuz 

1 cevap

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Saksı bitkileri için mi ?
(681 puan) tarafından
Yok canım yiyeceklere koyuyorlarmış internette gördüm satılıyor kavanozda :)
(1,101 puan) tarafından
Bence boşver öyle şeyleri canım 0 numara yumurta yedir
(681 puan) tarafından
6 aylık benim bebeğim yumurta verebilir miyim yada nasıl verebilirim boğazında kalacak diye çok korkuyorum
(1,101 puan) tarafından
Verebilirsin tabi kalmaz boğazında dik oturt minik minik ver tam haşlama yap ez sarıyı üzerine zeytinyağ damlat yumuşasın daha sonra az suyla , avakodo gibi ürünlerle yumuşat ki boğaza yapışmasın omlet gibi yapacaksanda yağı yakmadan eriyince çırp dök tattaırdıkça ürünleri omletin içine ekleye bilirisin lor gibi
(1,101 puan) tarafından
Öğürme refleksleri gelişmiş dilin boğaz kısmına yemek gelince kusacakmış gibi yapıp çıkartıyorlar ben 7. Ayda beyazınıda az az üç gün deneyerek verdim alerji yapmayanca devam ettim.
(681 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim ♥️
(681 puan) tarafından
İlk tadımlarda hep öğürüyordu ya gerçekten de :)
(1,101 puan) tarafından
Uzun oldu ama aklıma geldikçe yazdım :) yumurta kabuğu zaten riskli temiz değil kim bilir nasıl beyazlatıp toz yapıyorlardır ayrıca böyle ürünlere inanma sen bildiğin gibi besle tertemiz sadece tuz,şeker ve bal yedirme 1 yaşına kadar canım antin kuntin ürün deneme :)
(1,101 puan) tarafından
Rica edrim sağlıkla mutlulukla büyütün. Amin
(681 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım tamam :) Amin inşallah Allah razı olsun sende ♥️
(681 puan) tarafından
Son olarak şu internetteki bebekler için olan tarhana irmik yulaf unlarını öneriyor musun 6.ayını dolduracak 3 gün sonra yani neler verebilirim şu zamana kadar yoğurt kabak havuç patates gün kurusu kayısı armut elma kefir falan verdim
(1,101 puan) tarafından
Ben ne yaptığımı aldığımı yazıyorum şimdi alıp almamaya sen karar verirsin. Og naturalin ek gıda kavonazlarını aldım irmik pirinç onu yulaf unu  tarhana var pirinç ununu  9. Aya kadar hiç vermedim 9. Ayda bebe bisküvisi yaparken kullandım irmiği  meyve ile pişirip robottan geçirdim10. Ayda gece yatmadan 2 saat önce verdim bir umut uyusun diye diş miş oldu bazen uyudu bazen uyumadı yulaf ununu 6. Ayda kabız olmasın diye gün kurusu kayısı ile pişirip ara ara verdim 7. Ayda kahvaltı yanında verdim tarhana zaten kurtarıcı  çorba bu böyle. 6. Ayda sadece öğlen tadım yaptırdım gün gün kaşık sayısını arttırdım sebzelerden başlayıp en son meyveleri verdim tatlı gelip sebzeyi red etmesin diye öğlen 7. Ayda kahvaltı ekledim yumurta lor avokodo üzerine robottan ceviz iyice un oldu karıştırdım hepsini bir tabakta verdim pancek verdim yanına az hep meyve ekledim yediği kadar hepsini zorlama yok. Öğle yemeği tattırdığım sebzeleri karıştıratak pişirdim yemedi mücver yapıp fırında pişirdim 10. Ayda üç öğün gibi verdim ama fazla yemiyordu her yemeğe piştikten sonra zeytinyağ damlattım yoğurt hep verdim 7. Ayda kahvaltıda şekersiz tahin ve üzüm özü kullandım bunlar şekersiz og de vardır ben weewood aldım böyle hiç endişe etme zamanla   sende bebeğinde alışıyorsunuz zorlama yapmadan ne çok açken nede az tokken  verme yemez :)
(1,101 puan) tarafından
Aklıma geldi zaman geçtikçe sade yumurtadan sıkılmasın diye yumurtayı yulaf unuyla çırptım az tarhanayı suda açıp yumurtayı çırptım omlet yaptım yani neredeyse hiç püre  muhallebi vermedim.
(681 puan) tarafından
Ayy Allah razı olsun uzun uzun yazmışsın canım çok teşekkür ederim ♥️ OG den muhallebi karışımları irmik tarhana yulaf unu falan dün sipariş etmiştim gelsin bakalım yavaştan başlıyim inşallah :)
(1,101 puan) tarafından
Sendende Allah razı olsun. Yarasın yavruna
(681 puan) tarafından
Amiin inşallah hepimizin yavrusuna ♥️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 780 göst.
6 Ocak 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ayazım (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
23 Ocak 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde İkibebelianne (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
1 Ocak 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde BuseP (19 puan) tarafından soruldu
...