0 oy
330 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (7 puan) tarafından
Kizlar benim oğlum 28 aylık.. günde beş öğün falan yemek yiyor kilosu da öyle çok değil 14 buçuk ama bazen çok yediği için gece rahatsız oluyor sağa sola dönüp duruyor. Çok mu veriyorum ya o öyle yapınca bende üzülüyorum vijdanim sızlıyor.. zorlamiyorum da kendi de yiyor ama önüne ben getiriyorum yemeği tabi ne yapayım sizce 
Bebek Ayı 28

4 Cevaplar

0 oy
(214 puan) tarafından
İşin sırrı ne iştahsiz bebek annelerine tavsiyelernz ne olur :) bnde burada deli gibi bakarım ki benim gibi anneler nelr yapıyor diye maşallah size .ama bu arada yatmadan en az iki saat önce yeme kesilmesi gerekiyor yoksa uykuda devamlı uyanır rahatsız eder
(107 puan) tarafından
Bende çok merak ediyorum gerçekten işin sırrı ne acaba
-Reklam-
0 oy
(38 puan) tarafından
Bende yesin diye gözünün içine bakıyorum ama yemiyor 4 yaşinda  13 kilo 
0 oy
(762 puan) tarafından
Gece hazımsızlık yaşıyorsa uyumadan en 2 saat önce yemeyi kessin en azından. Yiyip hemen üzerine yatıyorsa rahatsız olması normal. Biz büyükler bile rahatsız oluyoruz. Ve bol su içmesi de önemli. Yedikleri içinde biriktiği için de zorlanır.

Beş öğün diyorsunuz ama her öğünde yediği miktar önemli aslında. Üç ana öğün, iki ara öğün şeklinde ise gayet normal. Ama beş öğünde de ağır yemekler yiyorsa sıkıntı. Sadece sıkıldığı için yemek istiyorsa o an dikkatini dağıtıp başka bir şey ile oyalayın. 
0 oy
tarafından
Aksam agir seyler yemesin ozellikle uyumadan once bisey yedirmeyin meyveler bile rahatsz ediyor. Onun disinda sorun yok kiloda ust siniri gecerse kilosu doktor soyler zaten. Afied :) 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 865 göst.
0 oy
4 cevap 932 göst.
31 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Tuba benzer (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.
7 Temmuz 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Fatmanur 123 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 504 göst.
...