0 oy
271 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
3.ay kontrolümüzde doktor özel bölgesinde bitişiklik oluşmuş, bepantolle hafif masaj yapmamı söyledi.. böyle bişeyle karşılaşan varmı neden oluyor benden mi kaynaklı geçici bir durum mu.. bilgisi olan paylaşırsa sevinirim 
Bebek Ayı 3aylık

1 cevap

0 oy
(4 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızımda da oldu, 4 aylıkken fark edildi, ilk doktor kendiliğinden geçebileceğini söyledi, 5 aylıkken başka bir doktor altını temizlerken pamukla oraya bastırmamı söyledi, 6 ay kontrolünde hala yapışıktı, korkmadan bastırmamı söyledi( korkudan hafifçe yapıyordum) 7.aya girmeden açıldı çok şükür. Diğer yöntemin de kremle masaj yapmak olduğunu söylemişti ama pamuk yöntemine öncelik verdi. Islak mendille temizlemekten de kaçınmak lazım. Bebeklerde östrojen hormonu olmadığından orası yapışabiliyormuş, doktorun dediğine göre kendi kızında da olmuş. İnternette baktığımda daha sıkıntılı durumlar okumuştum korkmuştum, ama bizim tecrübemiz kolay yoldan oldu çok şükür sizin de öyle olur umarım.
(1 puan) tarafından
Öncelikle vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.. ıslak mendil hiç kullanmadım hep pamuk.. ılık su ile ıslatıp siliyorum.. idrar tahlili vereceğimiz de hemşire bastırarak silmişti biz korkmuştuk bişey olmaz dedi.. hemşire kadar bastırarak yine yapmadım ama daha fazla temizlemeye başladım.. acaba fazlamı baskı yaptım da ondan mı diye korkmuştum..
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 534 göst.
7 Ocak 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mervisanne (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 434 göst.
3 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Bltkn (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,050 göst.
+1 oy
6 cevap 638 göst.
10 Şubat 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Masalipk (485 puan) tarafından soruldu
...