0 oy
132 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (678 puan) tarafından
Dışım hamileyken kırıldı.  Ve içi çürük.  Ara ara ağrı yapsana hamile.oldugum için bekledim. Doğum yapalı 46 gün oluyor. Bir buçuk haftadır sürekli ağrımaya başladı. Ağrı kesici ile durduruyorum ağrısını. Yaptırmak istiyorum ama eşimin iş yerinden arkaşları vucutvyelenme sürecinde simdi yaptırsam da tam iyi olmaz düzgün olmaz. Hele kanal tedavisi tam tutmuyor bir sene sonra tekrar kanalbtedaviyi vs ihtiyaç duyar demişler. Böyle birsey yaşayan oldu mu? Ben açıkçası biraz mantıksız buldum. Dayanmam ağrıya ne kadar dayanamadım şu an yine parol ile duruyor biraz. Ya şiddetli agriya dönerse nasıl dayanamadım bilmiyorum. Karanfil yağı ile ağrı ne kadar zaman gecer acaba bir de onu deneyeyim dedim. Eğer gerçekten beklemem gerekiyorsa ne kadar süre beklemeliyim?
Bebek Ayı 46 günlük

5 Cevaplar

0 oy
(3,652 puan) tarafından
Ben dolgu yaptirdim ama bebegim 2 aylik yoktu tam ne zqmandi hatirlamiyrm ama bilemedim sikinti olurmu
-Reklam-
0 oy
(272 puan) tarafından
Kızım 2 buçuk aylıkken implant yaptrdjm bı sorun olmadı ama yapan kişiye dersejz bebeginz olduğunu ona göre iğne vurrlar
0 oy
(93 puan) tarafından
Benim de emzirirken dişim kırıldı. Diş doktoruna emziriyorum diyince ona göre bir iğne yapıyor. İşlemden sonra 2 saat de emzirme demişti. Röntgeni çekerken de zaten çelik yelek giydiriyorlar ondan da bir şey olmuyormuş. Ben yine de röntgen sonrası ilk sütümü döktüm. Yani kısacası doktora emzirdigini söylediğin sürece işlem yaptırılıyor.
0 oy
(847 puan) tarafından
Emzirdiginizi söyleyin ona göre igne yapıyorlar.  Bi ay içinde iki dişim kırıldı Bi tane de mecbur dolgu yaptırdım.  Ağrısı çok kötü oluyor ..  ileriyi bilemem ama şimdilik gayet iyi dolgum da . 
0 oy
(992 puan) tarafından
Yok canım saçmalık öyle olsa doktorlar der sadece 4 saate emzirme demişti bana ben gitmeden sütümü sağdım içeceği kadar girmeden önce de emzirdim 2 saat sonra da sağdığım sütü verdim 3 aylıkken yaptırdım şuan 13 aylık hâlâ düşme ağrı filan olmadı 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 313 göst.
27 Mart 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde iremy (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 317 göst.
31 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nurtenravza (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 324 göst.
...