0 oy
90 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (124 puan) tarafından
tarafından kapalı
Dün paylaşmıştım bebeğim koşa koşa emiyor diye ama bugün gece de dahil emmeleri iyice kodladı ve şimdi hiç tutmuyor diliyle itiyor aç ve ağlıyor biberon falan da almamıştım sütüm var diye sütüm hala var ama almıyor diliyle yitiyor ne yapacağımı şaşırdım bana akıl verin lütfen 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(124 puan) tarafından
Kısa kısa emiyor olacaktı 
(418 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık? Biraz erken sevinmissin bende senin gibi çok seviniyordum bebeğim emiyor diye iki buçuk oldu meme reddi yaşadım dördüncü ayında meme reddim bitti.
(124 puan) tarafından
27 günlük daha :( siz bu durumda ne yaptınız mama mı başladınız acaba aç çünkü
(418 puan) tarafından
Kıyamam asla mamaya başlamayın başladığınız gibi sütünüz kesilir doyan bebek süt emme ihtiyacı duymaz ben direndim gecem gündüzüm karıştı bebek emsin diye her pozisyonu denedim burda meme reddi yaşayan geçmişteki bütün annelerin postunu okudum başta sağıp kaşıkla veriyordum sakinlestigi gibi mememe tutuyordum iki hafta öyle yaptım iki hafta sağıp biberonla verdim çünkü artık kasıkta kabul etmiyordu sonra evde yürüyüş yapıp pispislayip emzirdim gece saat 3 civarı evi tahaf ediyordum karanlıkta emzirdim Los ışıkta emzirdim en sonunda ayağımda iyice sallayıp uyuduktan sonra alıp emziriyordum artık uyku hali emzirmeye başladım en sonunda imama götürdük nazar değmiş dedi dua okudu biraz emdi öyle böyle 4. Ayimizi devirdik diş ağrısı çekiyor dedik soğan agzina tutuk sogandan sonra emmeye basladi bu sefer meme reddi yaşadığım için sütüm çok azalmıştı yetmiyordu bebek aşırı zayiflamaisti sütümü sağıp bir tane cici bebe koyup öyle verdim şimdi 5.5 ayligiz ek gıdayı reddedip emmiyor ne yapacam hiç bilmiyorum.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 223 göst.
5 Nisan 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde aylizlina (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
3 Ocak 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Hazalım (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 508 göst.
0 oy
1 cevap 133 göst.
1 Nisan 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde kbrrk (54 puan) tarafından soruldu
...