0 oy
170 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (46 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 5 aylık oldu kirkdan sonra ne olduysa banaa olanlar oldu....kırkımiz çıktı kaynanam gile gittik orda bi kaç kez terleyip soğuğa çıktım birde orda eltimin oğlu var kilolu bi çocuk onu da kucakladım ilk ağrıları o zamanlar hissettim...sonra bi kere bebeğimi besikden almaya kalktım o ağrı girdi..ve sonrası fulll agri...eve geldim bi iki gün geçmedi ki yerlerde sürünüyorum Allahım göstermesin sanki felç olmusum da kalkamiom öyle bi tutulma oğluma bakamıyordum resmen :((( yerde ayağa kalkmadan kocamın işten gelmesini bekliodim o derece ağrı tutulma...son bi aydır en azından bebeğimi kucaklayabiliom biraz iş görüyorum o tutulma azaldı ama ayakta durunca veya iş yapınca yine başlıyor. kamburum öyle bi cikmis ki beni gören şok oluyor...:( şuan kambur sıkıntım var hemde cokkk....kızlar bana tavsiyelerde bulunur musunuz lütfen artık çok sıkıldım ben :((

1 cevap

0 oy
(762 puan) tarafından
Benim doğuma yakın başlamıştı ağrılarım, doğumdan sonra da çok kötü oldu. Dediğiniz gibi tutuluyordum resmen. Fizik tedavi ile geçti benimki. Başka bir çözümü var mı bilgim yok. 
(46 puan) tarafından
Fizik tedavi ne yaptı neler verdi size
(762 puan) tarafından
Tam kaç seans sürdü hatırlamıyorum ama rahat 10 seans kadar gittim. Haftada 2 gün yarımşar saat. Ağrıyan bölgeye uygun masaj yaptı. Evde uygulaybileceğim hareketler gösterdi. Masajı çok çok iyi gelmişti.
(46 puan) tarafından
Geçti mi peki hani ne kadarı geçti yada
(762 puan) tarafından
Tamamen geçti ve hiç tekrarlamadı. Şuan 2.yi doğurcam vê ağrım yok. Doğumdan sonra olur mu bilmiyorum ama olursa tekrar fizik tedaviyr giderim.
(46 puan) tarafından
Hangi hastane gittin
(762 puan) tarafından
Ben kendim yurtdışında yaşıyorum, buradaki devlet hastanesinr gittim. Ama İstanbul Avrupa yakasında özel fizik tedavi merkezleri var ailemin gittiği. Devlette nasıl oluyor bilmiyorum.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 555 göst.
0 oy
7 cevap 601 göst.
0 oy
3 cevap 162 göst.
23 Mart 2024 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Zeynozey (46 puan) tarafından soruldu
...