0 oy
162 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (46 puan) tarafından
Ahhh kızlar ahhh...6 ay oldu sezeryan ile doğum yapalı...ve ben 5 aydır çekiyorum.. bir ara tutulup kalmıştım şimdi eskiye göre bi tık daha iyiyim ama ayakta duramıyorum doğru düzgün,bebeğimi kucaklayamiyorum kamburluk oluştu bende...Dr gittim mr çektirdim beyin cerrahisi beni omurga cerrahisine yönlendirdi oraya girdim mr görür görmez ameliyat.dedi omurgalarinda kırıklar var dedi...ben romatizmal bir hastalığın olduğunu düşünüyorum dedi o bölüme git dr tahlillerini yapsın bakalım dedi..o bölüme girdim dr öyle tuhaf bakdi sanki ameliyatlı bisi yok diye aama açık açık diyemedi...kızlar moralim çok kötü bebeğim daha çok küçük 30 yaşındayım sırt ameliyatı kolay değil:(( ben ne yapicam şimdi dr araştırayım diyorum belki ameliyatsız tedavi öneren olur diye...kısacası ne yapım ben benimle ayni durumu yaşayan var mi..

3 Cevaplar

0 oy
(171 puan) tarafından
Ameliyat olma şuan için canım. Sıcak kupa masajı yapan bir yer bulursan kendine orda masaj yaptır ve fizik tedaviye git. Ben rahatlayacagini düşünüyorum. Olduki geçmedi ameliyat gerekebilir diye düşünüyorsun. O zaman da üç farklı doktorun hepsi ameliyat demedikce olma. Malesef sadece para için ameliyat yapan doktorların olduğu bir ülkedeyiz. Tek doktor görüşü yeterli değil ameliyat masasına yatman için. Sonra felç olan hayat senin ve evlatlarının hayatı oluyor, eziyeti sen çekiyorsun.
(171 puan) tarafından
Bence düzgün yapan bı yer bulursan sıcak kupayı, çok rahatlarsın kamburlugunda birkaç sefer gittikten sonra geçer
(46 puan) tarafından
Sıcak kupa kırıklara iyi gelmiyor deniliyor...evet olmak istemiyorum çok korkuyorum bebeğim daha 6 aylik:(
(171 puan) tarafından
Kırıkların mi var ki senin??
(46 puan) tarafından
Öyle dedi dr bilmiyorum
(171 puan) tarafından
Özel muayenehanesi olan bir doktora git. O mrleri röntgenleri ne varsa göster bir fikrini al sen en iyisi
-Reklam-
0 oy
(63 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım bende epidural anestezi normal doğum yapacaktım doktor belime iğne yapacağı vakit bana bel kemiğin ***** dedi bebeğim biraz büyüsün bakalım Allah büyüktür ne olacak bende bilmiyorum 
0 oy
(9,107 puan) tarafından
Bir doktor görüşü daha al.. Ama mümkünse devlet olsun.. Mr yanlış da bakılabilir. Daha önce 2 kere yaşadım çünkü. Emzirme dönemi sırt bel ağrısı çok oluyor özellikle d vitamini baktır. 30 altında ise 1 ampul d vitamini kullan. 
(46 puan) tarafından
Devlet hastanesi zaten :( dr da prof ya görür görmez ameliyat dedi zaten ameliyat başı para aliolar bi kaç dr daha danisam diyorum bakalım inşallah yanılır ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 171 göst.
8 Şubat 2024 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Zeynozey (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 555 göst.
0 oy
8 cevap 343 göst.
...