0 oy
176 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (141 puan) tarafından
7.5 aylık kızım memede uyuyor ne yaparsam yapayım asla uyumaz başka türlü birkaç haftadır daha fazla ister oldu diş desen 4 tane patlattı çıktı diş değil eminim ama yarım saate 1 saate bir uyanır oldu memede uyutuyorum bazen kendi çekiliyor memeden bazen ben ağzından çekiyorum sanırım uyandığı esnada geri uykuya dalmak için meme istiyor memeyi almadan onı nasıl uykuya geri daldırtırım kesintisiz uyku beklemiyorum ama uykusan uyandığında geri uyutmayı nasıl yapabilirim 

2 Cevaplar

0 oy
(236 puan) tarafından
YouTube den 432Hz ya da 417Hz aç yüksek sesle. Onunla bı dene bakalım. Benimkinde baya işe yaradı o frekanslar bedenimizi rahatlatıyor gevşetiyor. Bebeğim uzun uyuyor. Önce yüksek sesle açıyorum mecbur, dikkatini ceksin dinlesin dalsın diye. O dalınca sesi düşüruyorum. Onu dinleyerek uyuyor. 
(141 puan) tarafından
Sürekli onu mı yapıyorsunuz rutin gibi
(236 puan) tarafından
Yok sürekli yapmadım çok bunalip artık uykusuzluktan benim halim kalmadığında yaptım.
(236 puan) tarafından
Ama sürekli de yapabilirsiniz bir süre. Beyaz gürültüyle sürekli uyuyan bebekler var. Çok seviyorlar elektrik süpürgesi saç kurutma sesi falan. Ama onlar bizim başımızı ağrıtıyor çoğunlukla. Ama bu frekanslar bizede iyi geliyor. Bir ara zaman ayırıp detaylı araştıracam frekanslarla ilgili şeyleri. Çünkü hastalıkları bile frekanslarla iyileştirebiliyorlarmis diye duydum.
-Reklam-
0 oy
(480 puan) tarafından
Destekli uyumaya alışmış canım.. O yüzden desteksiz uyumaya alıştırman gerekli aksi halde ilerde daha büyük sorun yaşarsın.. Bunun için uyku eğitimi almanı öneririm.. Yeni annelere mucize çözümler, Tracy Hogg - Melinda Blau bu kitabı okumanı öneririm. Ben bu kitabı okuyarak uyku sorununu çözdüm.. 
(141 puan) tarafından
Nasıl yaptınız yani anlatır mısınız

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 609 göst.
1 Kasım 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Eses26 (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 751 göst.
0 oy
2 cevap 185 göst.
22 Temmuz 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yiğit'immmm (9 puan) tarafından soruldu
...