0 oy
294 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (61 puan) tarafından
Merhaba hanımlar internete gördümde kilolardan kurtulmak için çörek otu yağı yemeklerden önce bir tatlı kaşığı tüketliyomuş benim bebeğim 2 aylık kulansam sıkıntı olurmu zararı olurmu bebeğime doğumdan sonra sütüm olsun diye sürekli yemek yedim cok kilo aldım hamilelik  döneminde hiç kilo almadım nerdeyse ama suan 4 5 aylık hamile gibi duruyorum nerdeyse gazlı bebeğim yeşilik türüde yiyemiyorum gaz yapar diye böyle bi yöntem görüncede size sormak istedim kulanan varmı yada doktora danışan yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler 
Bebek Ayı 2

1 cevap

+1 oy
(472 puan) tarafından
Bende senin gibi hamilelik dönemi kilo verdim emzirirken birden çok kilo aldım.. 2 haftadır diyetisyenle diyete başladım canım.. Bu yöntemler çok doğru değil, protein ağırlıklı beslen, karbonhidrattan uzak dur. Öğünler arası en az 4 saat aralık bırak akşam 6 dan sonra yeme, bol su iç, günde en az yarım saat yürü bu şekilde  çok hızlı gidiyor kilolar.. 
(61 puan) tarafından
Sık sık yemek yemiyorum ama yiyincede cok yiyorum ve çok tatlı tüketiyorum süt olsun diye
(472 puan) tarafından
Canım tatlı süt yapmıyor.. Sütü su yapıyor. Uyumak süt yapıyor.. Strese gitmemek süt yapıyor.. Yediğin şeyler sütün kalitesini belirliyor o yüzden aslında tatlı yiyerek sütün kalitesini bozuyoruz.. Bende başta bu hataya düştüm sonradan farkettim hatamı..
(61 puan) tarafından
Uyku cok güzel süt yapıyo evet ama 3 yaşında bi kızım var buda  2 aylık hiç uyumuyorum nerdeyse cocuklar ev yemek temizlik derken uykuya vakit kalmıyo 2 3 saatlik uykuyla duruyorum :( ve büyük kzım kıskandığı için bolca yaramazlık bolca stres var Allah bütün annelerin yardımcısı olsun
(472 puan) tarafından
Amin canım. Senin yükün ağırmış.. İnsallh bebeğin biraz büyüdüğünde rahatlarsın.. Takma şimdi kiloları senin enerjiye pozitif olmaya ihtiyacın var.. İlerde veririz her türlü..
(61 puan) tarafından
Ay cok saol bu yorumun mutlu eti  beni anladığını hisetim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 417 göst.
14 Aralık 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Cimbom (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 388 göst.
0 oy
5 cevap 447 göst.
4 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde HEKbebek (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 409 göst.
25 Mayıs 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Bal ırmağım (70 puan) tarafından soruldu
...