0 oy
261 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (107 puan) tarafından
İlk gün çok zor gecti aklınıza gelebilecek heryere çişini yaptı kakasinida yaptı onu genelde tutuyormuş çocuklar benim oğlum onu bile altına yaptı ve akşama doğru artık bunaldimi skistimi artık ağlayarak yaptı klozete biraz bu süreç de neler yapmalıyım 

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (195 puan) tarafından
uykudan uyandığı ilk 15 dakika içinde çişini yapıyor. uyanır uyanmaz tuvalete götürdüm çiş yaptı alkışladık. sonra bez bağladım. 1 hafta falan her uyanmasında soluğu tuvalette aldık çiş beklerken hep çiş dedim. çişin ne demek olduğunu öğrendi. sonra zaten kendi bez bağlatmak istemedi. şimdi tuvaleti gelince alkışlayarak banyoya koşuyor. 
-Reklam-
0 oy
(3,585 puan) tarafından
Genelde cocuklar cis ve kakayi ifade edebiliyor olmasi lazim. Biz daha baslamadik ama mesela kakasi geldiği zaman kaka diyor. Hala cis demiyor. Bez olsada altinda ben soruyorum. Cisi de söyleyebildigi zaman başlayacağım. Cocuklar tutabiliyor. Cunku kaslari gelişmiş oluyor. Gelismedigi zamanda tuvaletlerini tutması da zor oluyor. Ozellikle gece cis yapmıyorsa artık o zaman da baslamak daha mantıklı oluyor. Belki de hazır değildir. 
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Ben ilk başta gündüz eğitim verdim elimde kalan bezleri de bitene kadar gece uykusunda taktım hep...gündüzleri uyandığında tuvalete goturdum uyku saati geldiği zaman tuvalete götürüp öyle yatırdım ilk birkaç gün altına yaptı oyunu bırakıp tuvalete gitmek istemedi bu şekilde de altına kaçırdığı zamanlar oldu bu şekil 4 günde alıştı tuvalete kakayi da kendiliğinden yaptı tuvalete hiç sormadım...gece cisi de kendiliğinden uyandı bez olduğu halde beze yapmadı ağlayarak uyandı çığlık çığlığa böylelikle geceleride kendiliğinden kalkmış oldu..

Sık sık sormayın çiş geldi mı kaka geldi mı diye ve anlayışlı olun bide teo kaka kitabı diye güzel bi kitap var onu alıp okuyabilirsiniz çok güzel görselleri de var 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 315 göst.
0 oy
6 cevap 384 göst.
27 Şubat 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Aslıhan25 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 852 göst.
0 oy
0 cevap 122 göst.
...