0 oy
168 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (63 puan) tarafından

Kızım 5 buçuk aylık devam sütü vermek istiyorum aklınıza gelebilecek bütün biberonları denedim lansion philips ikisini de tutmuyor philips yine alıyor da ama lansion hiç tutmadı. Ne yapabilirim bilmiyorum nasıl alıştıracam önerisi olan varsa yazsın. Gerçekten kim yardımcı olurda önerisi ile tutarsa kendisini gerçekten ödüllendiricem ciddi söylüyorum o kadar çok üzülüyorum ki ister istemez kızıyorum çünkü daha ek gıda için erken ki ek gıdaya başlasa bile mamaya ve anne sütüne ihtiyacı var 2 yaşına kadar. Deneyimlerinizi bekliyorum. Ama (NOT bebelac denedim kabız yaptı ama seviyordu, sma aldım onu da seviyor ama derdi biberon ile) 

4 Cevaplar

0 oy
(182 puan) tarafından

Kaşıklı biberon denediniz mi??

Ayrıca ben iki çocuğum dada dört ay sonunda çay kaşığı ile ev yapımı yoğurtla eklere başlamışdim kaşık mamalarinida tercih edebilirsiniz

(63 puan) tarafından
Denemedim, bende şuanda yoğurt veriyorum evet ama devam sütü de almasını istiyorum
(182 puan) tarafından
Devam sütünü de Kaşıklı biberon ile verebilirsiniz
-Reklam-
0 oy
(450 puan) tarafından

Hiç başıma gelmedi ama aklıma iki seçenek geliyor. Biri kaşıklı biberon. Ama siz başında durmak zorunda kalacaksınız hep. Biberona alışırsa daha rahat, ileride kendi de tutup içer. Diğeri biberon ucu. Sütünüzün akış hızı yüzünden reddediyor olabilir. Daha büyük ya da küçük deliklileri deneyebilirsiniz.

0 oy
(282 puan) tarafından

Çok üzülerek diyorum almayan bebek almıyor benimde kızım meme reddi yapmıştı biberon alsa mama verecektim ama hangisini demediysen almadı.

0 oy
(56 puan) tarafından

Mamayi farklı ısilarda deneyin biraz ılık biraz serin yada çok az sıcak falan deneyin. Hafif uykulu iken deneyin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 212 göst.
0 oy
2 cevap 147 göst.
0 oy
2 cevap 177 göst.
0 oy
5 cevap 271 göst.

1,446,676 soru

23,764,631 cevap

315,608 kullanıcı

...