0 oy
328 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1,020 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
bebeğim dün akşam sabah 7 ye kadar her saat başı uyandı. normalde öyle uyanmaz yani acıksa bile ağlamaz mikirdanir falan uykusunu bölemez yani. ama bu aralar gündüz de olsa uyutana kadar canım çıkıyor resmen. uykusu var biliyorum ama asla uyumuyor. uyuyup beşiğine yatırdığımda da bu sefer ya orda uyanıyor ya da sürekli kafasını sağa sola çeviriyor ayaklarını kaldırıyor. kakadan şüphelendik ama kakasını yaptığı halde sorunumuz gecmedi. ilk dişini bi hafta önce patlattı ateşi yok ishali yok ama nedendir sizce ?
Bebek Ayı 7 aylık

2 Cevaplar

0 oy
(217 puan) tarafından
Diğer dişler geliyor olabilir. Oğlum 11 aylık 8 dişi var. Bu dediğimizi 5. Aydan beri yaşıyorum. Hala saat başı ayaktayım.
(1,020 puan) tarafından
uyutmayayım bekleyeyim diyorum daha çok kızıyor uyutmaya çalışınca ağlıyor bi çare bulamadım. kaç aydır elleri ağzında ne bulsa ağzına sokuyor anca bi diş patladı
(217 puan) tarafından
Ben uyutmak için zorlamıyorum. Dikkatini başka yerlere çekmeye çalışıyorum. Ne zaman gözlerini ovuşturursa o zaman hemen ayağıma alıp sallıyorum uykuya dalıyor. Ama dediğim gibi biz de saat başı kalkıyoruz.
-Reklam-
0 oy
(4,539 puan) tarafından
Mız mızlik huzursuzluk huysuzluk yapıyormu belki gündüzleri çok uyuyordur o yüzden uyumuyordu zorlamaya gelmez cnm bebekler oynayın onunla ne zaman uykusu gelirse uzman uyur
(1,020 puan) tarafından
uyku belirtilerini gösterdiği için uyutmayı deniyorum canım. gündüz uykusu hiç belli değil bi gün 3 saat uyusa ertesi gün bi saat uyuyor en fazla düzenimiz yok o konuda.
(4,539 puan) tarafından
İster daha uygun düzeni oturmamış yaa Cnm ilerde artık zamana bırak bakalım kendiliğinden düzelir
...